5 felejthetetlen karácsonyi élmény

Show all
felejthetetlen élmény

Vidám téli hangulat a Galériában.

Akarsz valami igazi különlegeset ajándékozni karácsonyra? Már javában dúl a december, és még sincs semmi ötleted? Ajándékozz élményt szeretteidnek!

Modern kincskeresés

Hallottál már a geocachingről? Ez egy szabadidős tevékenység, ami egyesíti a kincskeresést a modern technikával. Hogyan is néz ki ez?

Képzeld el, hogy bizonyos tárgyakat elrejtesz a világ különböző pontjain, kis ládákban. Megadod a kis kincseknek a földrajzi koordinátáit, amit GPS segítségével lehet megtalálni. Magyarországon 2001-ben kezdődött a geoláda mozgalom, azóta nagyjából 4000 kincsesláda van elrejtve itthon, és a számuk egyre csak nő! A játék lényege, hogy miután megtaláltad a ládát, benne a tárgyat, felírod a tárgy mellet lévő jelszót, amit rendszerint egy kis papírfecnin találsz. Ezzel jelzed, hogy megtaláltad a kincset. De hogyan bukkanhatok rá egy-egy ilyen geoládára? – kérdezheted most. Nagyon egyszerű: a játék honlapján lesz egy térkép, és ott megtalálhatóak a pontos adatok. Érdemes olyan helyet választani, ami viszonylag közel van a lakhelyedhez, hiszen a legtöbb embernek nincs túl sok kedve ilyen hidegben túrázni. Egy igazi kihívást jelentő túra, ami azon kívül, hogy jó móka, csodálatos élményajándék is.

Szabadulószoba

Ha sosem voltál még szabadulószobában, akkor most itt az ideje! Ezt legalább ketten, de inkább többen (4-en, 6-an) szokták játszani. Úgy kell elképzelni, hogy 60 perc alatt ki kell jutni egy szobából. A játékban részt vevők egy történet részeseivé válnak, amiben különböző rejtvényeket, feladványokat, kódokat kell megfejteni, illetve ajtókat, táskákat kinyitni, hogy a végén mindenki boldogan távozzon a szobából, mielőtt lejár az idő. Lehet, egy motel szobájából kell kijuti, vagy éppen egy gyilkosság után nyomozol a barátaiddal a helyszínen. Nagyon fontos, hogy kommunikálj, együtt működjél a társaiddal, a mielőbbi kijutás érdekében. Az élmény minden szobában más, hiszen mindnek megvan a külön története. Nincs felső korhatár, így bárki örülhet egy ilyen különleges élményajándéknak.

Lézerharc a Mátrában

 

Hasonlóan izgalmas lehet egy lézerharc-party. A Mátrában egy speciális high-tech stratégiai

játék vár rád, a 21. századi pörgős lézerprojekt, élethű látvány és hangminőség.

Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel játszódik. Itt kipróbálhatod magadat igazi „katonaként”, és csapatoddal együtt területeket foglalhatsz, vagy éppen a túlélésre játszva te maradhatsz az egyetlen a csatamezőn. A játék lényege, hogy igazinak tűnő fegyverrel, csapatban mozogva legyőzd az ellenfél csapatát. 4-50 főig terjedő teameket lehet alkotni, a játékidő 30 perctől egy egész napon át is tarthat. A lézerfegyver nem okoz sérülést (a működési elvük a TV távirányítójához hasonló, abszolút veszélytelen, még a gyerekek is használhatják). A játék nincs életkorhoz kötve, nem igényel különleges védőruházatot, teljesen biztonságos. Garantált sikert érhetsz el a játékos kedvű barátaid körében, ha ezzel ajándékozod meg őket karácsonykor. Ráadásul a Mátra egy igencsak menő helyszín.

3D galéria

Rendkívül egyedi karácsonyi ajándékot adhatsz szeretteidnek, ha ellátogatsz Magyarország egyetlen 3D-s galériájába. Itt először a te készülékeddel készíthetsz képeket, vicces pózokba beállva, a művészet részévé válva, majd az ott dolgozók egyike körbevezet téged (és barátodat – érdemes minél többen jönni, de legalább ketten). Az ő mobiljával készült képeket mind megkapod majd e-mailben, és még tetszőleges mennyiségű nyomtatott képet is magaddal vihetsz. Természetesen a pénztárcádtól függően. Játszhatsz egy vicces kincskeresős játékot is a fotózás után. Mindezt a belváros szívében találod, a Bazilika mögött.

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.

Thai masszázs

Ki ne örülne egy jó kis masszázsnak karácsonykor? Egy nehéz, hajszás év végén mindenkinek jól esik egy ilyen élmény. A thai masszázs egy stressz oldó hatású, a vérkeringést és a nyirokkeringést serkentő, egész testet ellazító kezelés. Ha egyszer kipróbálod, életed végéig emlegetni fogod. Ha nem is azonnal, de másnap már biztosan érzed majd a jótékony hatásokat. A masszázs során az izmok kilazulnak, kinyúlnak, létfontosságú szervek stimulálódnak, az egész test felfrissül kívül, és belül. Manapság már könnyen vásárolhatsz online, kedvezményesen, kuponok formájában is ilyen pihentető ajándékot.