3D-s kitelepülés

3D-s élményt kitelepülésre?

Rendezvényszervezőként biztosan Te is sokat gondolkoztál azon, hogy mivel tudnád még egyedibbé és exkluzívabbá tenni rendezvényedet! Bizonyára Te is sokat találkoztál az egyre növekvő megrendelői igényekkel, miszerint minden rendezvényre újabb és újabb ajánlattal kötelező előrukkolnod!

Ha egyedi, szórakoztató és kreatív programot keresel céges vagy magán rendezvényeidre, most itt a nagyszerű alkalom! A 3D Gallery Budapest már kitelepüléseket is vállal, legyen az egy exkluzív céges vacsora, álomesküvő vagy marketing aktivitással egybekötött promóciós expo!

Referenciaként Tóth Anikó Dóra író, Jobbra húzott történetek című könyvének bemutatóján készült ajánlóját mellékelem, melyet alább olvashattok!

Kitelepülés másként?

Angyali könyvbemutató

Egy könyvbemutatónak általában csak a beszélgetés és a dedikálás része érdekes. Szinte mindig hiányoznak belőle az olyan programok, amik valamilyen szempontból fel tudják dobni a várakozó tömeget, vagy épp le tudják foglalni őket addig, amíg mesélni nem kezd az író. Én ezt máshogy szerettem volna csinálni.

Mindenképp emlékezetessé akartam tenni az első könyvem, a Jobbra húzott történetek bemutatóját, már csak azért is, mert több mint 1500 érdeklődő volt, ami ebben a kategóriában kiemelkedőnek számít. Mivel tudom, hogy a várakozással töltött üresjáratokat senki sem szereti, ezért szerettem volna valami extrát, ami feldobja és lefoglalja az embereket. Mivel a riportkönyvem Tinderről szóló igaz sztorikat tartalmaz, tehát igencsak közel áll a netes világhoz, ezért olyasmit akartam, amit a rendezvény látogatói később meg tudnak osztani a social media csatornáikon.

A 3D Gallery Budapest tökéletesen megfelelt erre a célra. A galéria egy angyalszárnnyal települt ki az Anker’t-ben tartott rendezvényre, amit nagyon élveztek a leendő olvasóim. Csomó fotót készítettek vele, sőt, jó néhányat meg is osztottak ezek közül. Végre egy könyvbemutató, aminek a kezdete sem unott várakozással telt.

Nem kérdés, hogy a következő könyvbemutatómra is hívni fogom őket, és ha nem lett volna még esküvőm, akkor arra is biztosan igénybe vettem volna a szolgáltatásaikat. Van egy olyan gyanúm, hogy ezeket a képeket használva sokkal izgalmasabb és különlegesebb esküvői fotók készülhettek volna a családdal és a barátokkal. „

Köszönjük a kedves és dicsőítő szavakat!

3D Gallery Budapest Team