Különleges lánybúcsú helyszín a 3D Galleryben!

Egy életben egyszer -azt mondják- jobb esetben, hogy valóban eljön a szőke herceg a fehér lován és végre!! megkérik a kezünket. Igaz csajok?

Aztán elkezdődik a macera: Esküvő, Ruha, Pénz, Leánybúcsú helyszín

még jó hogy ott vannak a koszorús lányok és segítenek.

Azért ez mégis csak életünk egyik legizgalmasabb időszaka, amíg menyasszonyok vagyunk! Tele van titkokkal, amit a barátnőink titkolnak előlünk, pl, hogy melyik cikis részeg sztorit fogják elmesélni a Nagyim és az egész rokonság előtt az esküvőmön, hajjaj már előre fogom a fejemet.

A legjobb lánybúcsús helyszín szerintem ahol teljesen elengedhetjük magunkat, önfeledtek lehetünk és magunkat adhatjuk, ezért kell olyan lánybúcsús helyet találni, ahol ez mind igaz, és a menyasszony, mit sem sejtve úgy jön be az ajtón, hogy wow, hova hoztatok engem csajok?

Így volt ez Enikővel is, a Budapesti 3D galériát választották a lánybúcsú helyszínéül, ahol először rengeteg vicces képet csináltak mindenkiről. Enikő főszereplésével persze, hiszen ő a menyasszony, és sok-sok csapat kép is készült, ami tök jó emlék lesz majd, ha vissza nézik őket, sok év múlva, és lehet mutogatni az esküvőn is, a képeket mindenki szívesen megnézi, különösen a pasik 🙂 Azt hinnéd, hogy nem, de nagyon is érdekli őket, hogy hol volt a helyszíne az imádott menyasszony lánybúcsújának.

A játékok kitalálásán sem sokat kellett törniük a fejüket, mert ez helyszín, nem csak teret adott a lánybúcsúnak, hanem, program, játék és még egy kis pezsi is volt 🙂

Szuperre sikeredett az este, és noha kora ősz volt, nem bánták meg, hogy egy benti helyet találtak, mert így nem ők lettek a legvizesebb lánybúcsúsok a környéken, ugyanis esett az eső.

A végén pedig még egy kinyomtatott emlék lapot is kaptak, amit a helyszín biztosított a lánybúcsús brigádnak.

Sok-sok emlékkel és mosollyal az arcukon távoztak Enikőék a 3D Galériából, és nem bánták meg, hogy eredetileg, vidékre szánt lánybúcsúnak, végül Budapestet választották helyszínéül.