Vicces, kreatív és izgalmas élmény lánybúcsúra

Show all
lánybúcsú

Igazi kés dobálós buli van itt a 3D Galériában!

A lánybúcsúk sokfélék lehetnek, ahány ara, annyi féle lánybúcsú létezik. Nehéz általánosítani, de talán az egyetlen közös mindegyikben az, hogy vicces legyen. Felejthetetlen napot kell varázsolnunk az arának, hogy sok év múlva is emlékezzen rá. Manapság az egyik szerintem legmenőbb lánybúcsú, nemcsak a művész hajlamúakat hozhatja lázba, de ebben a fészbuk és instagram világban, szinte bárkit érdekelhet, a 3D Gallery Budapest lánybúcsús programja! Ugyanis óriási olajfestmények előtt pózolva válhatsz a képek részeivé, és ezzel olyan egyedi fényképeket készíthetsz, ami garantáltan sikert fog aratni! ÉS EZ MÉG NEM MINDEN! Ugyanis hihetetlenül vicces programok is várnak az idelátogatókra, ami végül egy csapatépítéssel is beérhet. Ajándékot is kap az ara a legvégén emlékbe! Ugye, hogy jól hangzik?

Olvass tovább, ha érdekel mások véleménye és további részletek a programmal kapcsolatban:

A Galériában

Amikor megérkeztek a Galériába, kezdetét veszi egy őrületes móka és kacagás. Egy rövid technikai eligazítást követően, bevehetitek a teret és saját fényképezőgéppel, okos telefonnal vagy bármilyen más multimédiás eszközzel annyi képet csináltok magatokról, egymásról, amennyit csak szeretnétek.

A Galériában az összes műalkotás már eleve olyan technikával van megfestve, hogy a képek 3 Dimenzióban vannak, így tehát a festmények elé állva aktív részesei lesztek a művészetnek. A kiállítás interaktív, a festményeket bátran megérinthetitek, sőt kifejezetten érdemes egyedi beállításokat kipróbálni, így lesz igazán szórakoztató egy csoportos bankrablás!

 

A „kiállítás” szó újraértelmezése”Nagyon szórakoztató és vicces kiállítás. Az összes képnek részese lehetsz és még bíztatnak is, hogy menj minél közelebb, tapogasd meg, lépj bele, vegyél részt az eseményekben! Teljesen új és friss tapasztalatokat szerezhetsz még saját magadról is, nyugodtan szabadjára engedheted a benned élő gyereket! 🙂 IcA

 

Csajos fotózás

Az egyéni fotózkodást követően kollégáink segítségével számtalan vicces és kreatív csoportfotó készül a lánybúcsús seregről, melyet e-mailben elküldünk Nektek! A csoportfotók közül ajándékba mindenkinek kinyomtatunk egyet, így konkrét kézzelfogható emléketek is lesz a lánybúcsúról.

Hát nem fantasztikus? Végre egy olyan program, ahol készül kép mindenkiről, és a menyasszony évekkel később is visszanézheti utolsó csajos estéjét férj nélküli életéből.

Közel van

A 3D Gallery Budapest a belváros szívében található, közvetlen a Bazilika mögött, így a környéken minden szórakozóhely és étterem egy karnyújtásnyira van! Rajtatok áll, hogyan alakul az este hátralevő része, a kezdő program adott, alapozzatok a 3D Gallery Budapestben! A fergeteges szórakozást követően ajándék pezsgővel koccinthattok a menyasszonyra, melyet szintén megörökítünk!

„Nagyon jól szórakoztunk. 😀 Életünk „legjobb” képei készültek itt! 😀 „ N. Lákovics

 

Csapatépítő

Ha a fenti 3D-s csajos fotózkodás és full program nem lenne elég, az estét megfűszerezzük egy Szó(kincs) kereső vetélkedővel, mely igazán összekovácsolja a csapatot!

Hihetetlenül jól éreztük magunkat! A legjobb felnőtt „játszótér”! Köszönjük! Ferenczy Tiborné