TOP 5 Valentin napi ajándék

Show all
Trabantos nosztalgiázás

Trabantos nosztalgiázás

Közeleg a Valentin nap, és valami egyedi ajándékkal akarod meglepni párodat?
Szinte már kétségbeesetten látogatod az ajándékboltokat, de még mindig nincs ötleted?
Semmi gond, mert itt az 5 legtökéletesebb ajándék Valentin napra!

 

5. Édesség

 

Szerintem ilyenkor mindenki örül egy kis édességnek. De hogy pontosan milyennek, ezt neked kell tudnod. Ha például szeretsz sütni, akkor biztosan boldogan fogadná párod, ha meglepnéd egy kis muffinnal, bonbonnal, hasonló aprósággal. Előfordulhat, hogy nem vagy éppen egy konyhatündér – ilyenkor rábízhatod anyára, vagy a nagymamára a feladatot, te meg csak egy kis díszítést végzel, és megtervezed, hogyan add át Neki.
Ha viszont jobban szerettek kimozdulni, odavagytok a különlegességekért, és romantikus típusok vagytok, akkor bátran ajánlom a csokizókat, csoki bárokat. Számomra a legkedvesebb a Noir Chocobar. Ez egy kicsi, de roppantul kedves hely, egy apró utcában, ami a Király utca egyik leágazásában található.

 

4. Bor/likőr

 

Egy bor mindig jól jön. Akárcsak egy esti közös filmezéshez, egy kis piknikhez, vagy akár rögtön Valentin nap estéjén. Egy kedves üzenetet mellékelni hozzá, és kész a tökéletes Valentin napi ajándék. Egy kis aranyos versikével is megfejelheted, amit akár magáról a Bailey’s-ről írsz. Ha kedvesed inkább a likőröket kedveli, mondjuk egy Bailey’s-nek örülne jobban, az sem baj. Elég könnyű találni manapság egy ilyen jellegű ajándékcsomagot.

 

3. Kulturális élmény

 

Ez lehet a legtökéletesebb ajándék, ha kedvesed egy igazi kultúrlény. A színházba járók ugrálnak majd örömükben, amikor végre jegyet kapnak egy olyan előadásra, ahová mindig telt ház van egyébként. A filmőrültek ujjonganak, és tapsolnak, ha egy mozijeggyel leped őket. Nem beszélve a könyvmolyokról, akik egy hatalmas öleléssel jutalmaznak, és sok-sok puszival, amikor átadod nekik kedvenc írójuktól a legújabb könyvet. És persze lehet, elavultnak tűnik, de hidd el: még mindig képesek a nők örömkönnyeket hullajtani, ha a kedvenc előadójuktól a legújabb lemezt kapják Valentin napra. Ezek közül az egyik biztosan bejön a párodnak, főleg, ha nem számít rá.

 

2. Különleges szórakozási forma

 

Simán lehet, hogy társad nem elégszik meg holmi mozival, vagy színházzal, hanem ennél jóval többre vágyik. Mondjuk egy kastélylátogatás, vagy egy romantikus esti túra? Vagy esetleg ennél is különlegesebb kell neki? Akkor hívd el a 3D Galéria Budapestbe! Ez egy rendkívül újszerű szórakozási lehetőség Valentin napra. Itt 3D-s festményekkel találkozhattok, amik mellé különböző vicces pózokba kell beállni. Úgy kell elképzelni, hogy a hatalmas olajfestményekről képeket csinálsz, majd ha körbementél a galériában, a tárlatvezetők fotóznak le téged a pároddal. Ebből kiválaszthattok kettőt, amit kinyomtatnak ott helyben, az összeset pedig elküldik e-mailben.

 

1. Apró emléktárgy

 

Néha az egyszerű a nagyszerű! Kifejezetten vannak olyan emberek akik nem szeretnek annyira ajándékot kapni, de mondjuk egy apróságnak még tud örülni szívből. Tulajdonképpen pont ezért lett toplistás ez az apró ajándéktárgy kategória, mert ebbe bármi belefér, a saját kézzel készített ajándéktól kezdve határ a csillagos ég! Bármikor és bárhol találhatsz neki ilyen jellegű ajándékot, és ha ismered párodat, akkor egy jól kiválasztott aprósággal talán még nagyobb sikered lesz!

Könnyen meg lehet lepni kedvesedet egy aranyos párnácskával, vagy egy cuki plüssállattal. Akár kettőtöknek is vehetsz ugyanolyan párnát, vagy állatot. Lehet, hogy egy kedves kis naplónak, tollnak jobban örül majd Ő. Egy fokkal elegánsabb egy vicces, egyedi bögre, vagy egyen póló. Akár ábrázolhat kettőtöket is a bögre, vagy a póló. De akár elkészíthetsz egy tökéletes fotóalbumot kettőtökről az elmúlt évek emlékeire, és szépen kidíszítheted, akár kedve üzenetekkel, akár versikékkel a képek alá. Sőt, megajándékozhatod szíved választottját egy vicces fehérneművel is, egy pár cuki zoknival. Elegáns lehet még egy szívecske alakú étkészlet, vagy csészekollekció is. És persze, ha megengedheted, egy varázslatos nyakék, gyűrű, karkötő, fülbevaló, vagy bármilyen más ékszer is igazán tökéletes Valentin napi ajándék lehet.

 

Azt hiszem, elég sok lehetőséget feltártam, most már csak rajtad áll, hogy melyiket választod. Természetesen lehet kombózni is, attól függően, mióta vagytok együtt, és hogy milyen típusú ajándékokat részesít előnyben a hölgy.