TOP 3 Legviccesebb Valentin-napi ajándék

Show all
Őrangyalom

Ne félj, nem engedlek el!

Úgy döntöttél, idén valami szokatlan ajándékkal leped meg kedvesedet Valentin napkor? Esetleg egy vicces ötlettel, amin aztán rengeteget fogtok nevetni? Akkor jó helyen jársz! Gyere, kerülj beljebb, foglalj helyet a vicces Valentin-napi ajándékok házában!

Sikerült összegyűjtenem neked a legviccesebb dolgokat, amikkel garantált a sírva röhögés ezen a „szent” napon. Na, persze elég ezekből egyet kiválasztanod – de ha úgy gondolod, az illető nem elégszik meg egy ajándékkal, akkor válassz többet nyugodtan! Szépen, külön kategóriákba rendeztem neked, hogy jobban át tudd látni. Készen állsz? Akkor jól figyelj!

 

3. Exkluzív fehér neműk/ruhák

A legtöbbünknek talán rögtön eszébe jut ilyenkor a Superman-köntös, vagy a Superman-es alsógatya. Vagy ott van például azok a fekete alapon fehér repkedő bajuszkák. Tavaly novemberben adtak ki ilyet a Movember mozgalom miatt – ha vettél egy ilyet, ezzel támogattad a hererákban szenvedőket. Ez azért is jó ötlet, mert valószínűleg nem fogja hordani az illető minden nap ezt a kis tréfás alsót, hanem csak különleges alkalmakkor. Például az évfordulón, Valentin-napkor, a születésnapján, stb. Szóval sokáig kitart.

 

2. Fura tárgyak

Nos, ezekből is akad egy jó pár, én csak néhány ötletet adok neked, ami mentén el tudsz indulni. Ha párod (és esetleg te magad is) szerettek inni, akkor aranyos lehet egy szív alakú bögre, mindenféle vicces, szeretetre, Valentin-napra emlékeztető üzenetekkel az oldalán. Ami még nagyon cuki, ha a hasatokat is szeretitek: az ölelkező só-, borsszóró. Kicsit olyan, mint két miniatürizált Vénusz szobor egymásba forradva.
Na, jó, bevallom, ezek nem éppen viccesek, legalább is nem annyira, mint mondjuk egy Superman-es alsó.

 

1. Szokatlan ehető ajándékok

Ha eddig nem tűnt olyan viccesnek, kreatívnak, vagy őrültnek egyik ötlet sem, akkor most kapaszkodj meg, mert ilyet még nem hallottál, és valószínűleg nem is láttál.
A Valentin-nap ugye a szeretet ünnepe. Várj csak, a karácsonyra is ezt mondják. Oké, de a Valentin-napon csak a párok szeretik egymást, karácsonykor pedig „mindenki mindenkit”. Szóval tegyük fel, hogy a szeretet ünnepén valami fogyaszthatót szeretnél ajándékozni a párodnak. A legtöbben egy jó borral, meg bonbonnal elintézik. Csak hogy te úgy döntöttél, hogy nem lehet minden évben ugyanazt az unalmas ajándékot adni, így idén te valami mókás dolgot adsz szíved választottjának.
Egy remek kombó lehet az ehető bugyi és melltartó. Ez csak kívülről, távolról tűnik igazinak, valójában nagyon is cukorból van pamut helyett.

De ha ennél… hogy is mondjam… gonoszabb vagy egy kicsit, vagy csak szimplán szereted megviccelni a párodat, akkor engedd meg, hogy elmeséljek neked egy történetet.
Pár évvel ezelőtt egy étteremben segédpincérként dolgoztam, vagyis én vittem-hoztam a tányérokat. Egyik nap rántott hús volt a menü, és egy jó ideje kikértem magamnak az adagot, de a szakácsok csak sokkal később értek rá odaadni. Mikor végre megkaptam, és elkezdtem enni, valami nem stimmelt. Egyrészt meglehetősen lapos volt, másrészt meg egyáltalán nem hasonlított a hús ízéhez. Amint hozzákezdtem, már takarták el az arcukat a kedves szakácsok, és hamarosan hatalmas hahotázásba kezdtek.

Kiderült ugyanis, hogy az nem hús volt, hanem egy bepanírozott kartonpapír. Sosem felejtem el. Ebből is jött az ötlet, hogy miért ne csinálhatnád meg ezt te is kedveseddel, egy szív alakú kartonhusival? Egy kis tréfa otthon, akár gyertyát is gyújthatsz, romantikus zenével a háttérben… szóval mindent úgy rendezel be, mintha ez egy meghitt vacsora lenne, de mégis elhintesz egy kis poént. Persze úgy az igazi, ha félreteszel valahová egy ehető verziót is, hiszen szegény valóban éhes, és egy darab, rántott kartonpapírdarabbal nem lakik jól.

 

Remélem, elnyertem a tetszésedet, és sikerült legalább egy vicces Valentin-napi ajándékot választanod. Ha mégsem, akkor még tudom ajánlani a 3D Gallery Budapestet, ami lényégben egy interaktív galéria, ahol megfoghatod az összes olajfestményt. Pont ez a lényeg, hogy beállj vicces, vagy éppen komoly pózokba, megérintsd a képet, így olyan, mintha te magad is a kép része lennél. Először körbe mehetsz vele, és annyi képet csinálhattok, amennyit csak szeretnétek, majd az ott dolgozók visznek körbe titeket, páros képeket csinálnak a legjobb helyeken. A legtöbb kép legalább 2 személyre van kitalálva, így remek alkalom lehet a Valentin-nap, hogy pároddal együtt meglátogasd.