Szülinapi ajándék a legjobb barátnőmnek

Show all
30. szülinap

Szülinapi vicces kép a 2 barátnőről egy angyali festmény előtt.

Elmesélem milyen ajándékkal leptem meg a legjobb barátnőmet a szülinapjára.

Remélem ti is tudtok meríteni belőle pár jó tippet,ha kifogytatok az ötletekből, és valami igazán egyedit szeretnétek ajándékozni, ahol garantált az öröm!

Először jöjjön egy kis háttér sztori, csak hogy minden kerek legyen:

 

A legjobb Barátnőm és én hét éves korunk óta ismerjük egymást.

Minden évben veszünk egymásnak szülinapi ajándékot.

Mi mind a ketten Gödöllőről származunk, és egy általános iskolába jártunk gyerekként, később pedig egy gimiben. Szabadidőnkben ugyanabban a diák kosárlabda csapatban játszottunk, a sport, a csapatjátékok nagyon komoly összetartást, barátságokat tudnak kovácsolni. Meccseket nyertünk, még külföldön is voltunk versenyezni. Egész szép eredményeket értünk el. Felnőttként pedig mind a ketten felköltöztünk Budapestre.

 

Ahogy találkoztunk egyből nagyon jó barátnők lettünk, és ez a barátság nem változott semmit. Benne bízom a világon a legjobban!

Zsuzsinak most októberben volt a harmincadik születésnapja. Valami igazán szuper és különleges szülinapi ajándékkal leptem meg.

Sokat agyaltam rajta, hogy mi legyen az. Gondolkoztam a közös tetováláson is, neki van egy pár, de én nem vagyok olyan típus. Másmilyen a személyiségem. Hiába tetszik nekem is, én nem vagyok elég bátor, hogy megcsináltassam. Talán egyszer elég merész leszek hozzá, de egyelőre ez a szülinapi ajándék még várat magára.

 

Ő inkább szeret a társaságok középpontjában lenni, ő meséli a legtöbb sztorit. Ö nevet mindig a leghangosabban. Ha bánatos, akkor is nagyon belelovalja magát. Mindig, minden helyzetben kimutatja az érzelmeit. Ő az a típus, aki mindenkinek ad beceneveket, és könnyen köt barátságokat. Őt minden érdekli, és nagyon jó a humora. Ő sosem tervez előre, és utálja ha egyedül kell lenni. Sok barátja van. Imádja a szülinapi ajándékokat. Szereti ünnepeltetni magát. Örök gyerek!

 

Én pedig inkább komolyabb, elmélkedőbb típus vagyok.

Szeretek egyedül lenni, szeretem a csendet.

Szeretem több oldalról megközelíteni a dolgokat. Precíz vagyok, pontos. Szeretem, ha minden le van írva, mindennek meg van a helye. Én teljesen jól érzem magam a háttérben, nem szeretem magamra vonni a figyelmet. Nem igazán szeretek szerepelni. Figyelmes hallgatóság vagyok. Azért a barátnős szülinapi ajándékokat én is szeretem. 🙂

Viszont sokat álmodozok. Nehezen felejtek, nehezen bocsátok meg embereknek. Szociálisan visszahúzódó, távolság tartó vagyok. Ezért is olyan fontos ez a barátság nekem. Nincs sok barátom. Megértitek, milyen fontos ez nekem!

 

Nagyon sok a különbség köztünk, ezért is volt nehéz nekem szülinapi ajándékot választani a barátnőmnek. Valami olyat akartam, amit ketten csinálhatunk.

Egy élmény szülinapi ajándékot!

 

Zsuzsi mindig próbál rávenni olyan dolgokra, ami kimozdít egy kicsit a komfort zónámból. Vagy kicsit nagyon!

Például a tavalyi szülinapján voltunk a vidám parkban. Tök jó időt fogtunk ki. Ő halálosan jól érezte magát, én persze szorongtam és szédültem. Viccesen mutatunk egymás mellett.

De a képek jók lettek és az ember csak a jóra emlékszik vissza. Ki is raktam otthon a falra a képet ahogy napszemcsiben vattacukrot zabálunk.

 

Szülinap 3D-ben

Születésnapi vicces kép a 2 barátnőről.

Tehát, az idei szülinapi ajándékom a legjobb barátnőmnek a Budapesti 3D Galéria volt.

Olyat akartam, amit ő imádni fog alapból. Örül neki, hogy ilyen helyre jövök vele a szülinapján ahol fotózkodni, pózolni kell. Örül, ha bátor vagyok és merek új dolgokat kipróbálni, amit ő imád.

De én is boldog vagyok, mert nem annyira szakít el magamtól mint egy vidámpark, és őszintén engem is érdekelt ez a hely.

Tehát felmentem a honlapjukra, hogy vegyek két jegyet. Összességében nagyon egyértelmű, össze szedett honlapjuk van. Ez nekem már előre tetszett. Pikk-pakk meg is tudtam venni a jegyeket online, és még időpontot is lehet foglalni, hogy ne kelljen sorban állni.

Végig meglepetés volt, hogy mi a szülinapi ajándéka a barátnőmnek, majdnem lerágta a fülemet mire oda értünk.

Megérkeztünk és hát nem csak ő, de én is elámultam, hogy mekkora szép olajfestmények vannak ott.

Tele van 3D hatású képekkel, amivel fotózkodni kell, és a művészet részévé kell válni.

Lehetsz ott sztár a piros szőnyegen, balerina, festő és ha nem vigyázol lezuhansz egy szakadékon is a lávába bele. 🙂

Csináltunk egy csomó képet, Zsuzsi egyből tudta, hogy melyiknél milyen fejet vágjon. Én egy kicsit bénább voltam, de nem hagyta, hogy csak róla csináljak képeket.

Utána, a 3D Galéria egyik fotósa -nagyon kedvesen- segített nekünk, és profi beállított képeket csinált rólunk.

Így ketten is be tudtunk állni a hógömbbe, és közösen rabolhattuk ki a bankot is.

Zsuzsi hangulata hamar rám ragadt és őszintén mondom, hogy könnyű volt elengedni magam, egy ilyen vidám fesztelen környezetben, ahol nem csak mi nevettünk, de minden más látogató is harsányan kacagott.

Amikor a végén megláttam a kinyomtatott képeket, amit ott helyben ki is nyomtattak nekünk, akkor voltam csak igazán boldog. De nem olyan boldog, mint Zsuzsi! Nagyon tetszett neki. Jaj annyira örülök, hogy ilyen jól sikerült, ez a szülinapi ajándék a legjobb barátnőmnek.

Ha egyre bátrabb leszek, akkor jövőre megcsináltatjuk a közös tetkót. Csak azt nem tudom, hogy fogom eltitkolni Zsuzsi elől, ezt a legjobb barátnős szülinapi ajándékot. 🙂

Ha ajándékba szeretnél rendelni  jegyet, most szuper új sablonok közül választhatsz itt a honlapon!

http://3dgallerybudapest.hu/ajandekba-veszem/