Limuzin bérlés és lánybúcsú

Show all
limuzin

Limuzin bérlés lánybúcsúra?

Gyakori szokás alkalmanként az olyan társadalmi rétegekben,(vagyis az emberek 95 százalékánál) luxusautókat illetve limuzinokat bérelni, magasabb rangú társadalmi eseményeknél. Egy picit megérezze az egyszerű ember, hogy milyen is az elit járgánya. Limuzint bérelni és a tetőn kilógva sikongatni meg integetni a járókelőkre egy igen gyakori konvenció. Érettségi, lánybúcsú, szülinap imádják a luxusautós bulit az emberek. Lehet bérelni egy jó kis ferrarrit , lamborghinit, maclarent, porschét és izomautókat is. Lehet, hogy olcsóbbak de, megvan a feelingjük, meg a hangjuk. Limuzint viszont az utasi élményért szokták bérelni, hogy lehessen a hátsó ülésen pezsgőzni és bulizni.

Limuzin bérlés

A vezetési élmény nem is hiszem, hogy összehasonlítható egyáltalán egy a vezetési élményre tervezett szuper autóéval. De az utazási élmény a limuzin bérlés esetében talán van annyival jobb, hogy megérje azt választani az adott eseményre. Limuzin bérléssel szemben a luxus autóbérlést inkább ajándékba szokták adni, mint a party részeként bérelni.

A limuzin bérlésnél az alkoholfogyasztás is igen csak központi téma. Nagyon elit bulikat lehet csinálni, vagy inkább annak látszatát kelteni átlagembereknek, mint egy képzeletbeli rongyrázás, az utcán sétáló emberekkel szemben. Sokan ezekben a kis élményekben tudják a soha be nem következő gazdagságukat, egy picit a valóságba pozícionálni. Nincs is ezzel semmi baj, mert sok gazdag ember vallja, hogy mivel mindent megengedhet magának ezért igazábol nagyon nehezen tudnak bárminek is úgy örülni, mint egy közönséges halandó. De, mi ha nem egy lánybúcsú az esemény, amire érdemes lenne egy penge limót kibérelni, hogy a hölgyek a teljes állatság nevében tudjanak cselekedni.

Lánybúcsú és limuzin előtt

Mondjuk, a hölgyek kezdhetik úgy, hogy találkoznak a 3D Galériában Budapesten, ami egy ilyen, interaktív galéria ahol olajfestményekkel kell pózolni, hogy úgy nézzen, ki mintha részesei lennétek a művészetnek. Ráadásul vannak lánybúcsú csomagok is kedvező árakon, hogy jól kezdődjön ez az emlékezetes nap.  A lánybúcsú helyszínére lehet is kérni a limuzin bérlés szolgáltatót, hogy küldje a verdát a 3d galériához. Ez szokott lenni a legjobb verzió és a szolgáltatók nagyon készségesek ebben. A limuzin bérléseknek a száma meg is szokott növekedni az esküvő szezonban a lánybúcsú és legénybúcsú viharában, főleg, hogy a nyár az a ballagásokat is jelenti, de az iskolások inkább a téli szalagavatós szertartásnál szokott aktuális lenni.

Meg mondom őszintén, hogy én Magyarországon nem is igazán láttam szimplán gazdag embereket utazgatni limuzinban. Akárhányszor láttam limuzint mindig egy random idegen csapat volt benne, akik a tetőnyíláson át kibújva sikongattak. Ebből következtettem arra, hogy ez most egy különleges esemény és nem egy hétköznapi dolog az adott ember számára. Egy lánybúcsú vagy legénybúcsúnak, ilyennek is kell lennie. Kötetlennek kell lennie, hogy emlékezetes maradjon örökké. Mert nem lehet egy semleges, semmi extra lánybúcsú limuzin bérlés nélkül főleg elérni, hogy örökké való és örök emlékké váló élmény legyen a búcsúnk, amit a számunkra legfontosabb barátainkkal töltünk és bulizunk végig.

Lánybúcsú és limuzin

A limuzin bérlés, mint extra szokatlan kis hozzáadás az ünnepléshez csak abban segít, hogy ténylegesen emlékezetes is maradjon ez az esemény az életünkben. Egy jó kis körút a pezsgővel és a többi piával behűtve egy kiváló alkalom arra, hogy ezt az eseményt szuper emlékezetessé és exkluzívvá tegyük.

Tehát ez a véleményem a limuzinbérlésről és szerepéről a bérlős programok között. Lambot meg ferrarit lehet ajándékba is venni, de a többi esetben ez nem igazán így van. Arra ott van a limuzin bérlés, hogy a kényelem és a luxus maximuma, ami elérhető számunkra a miénk legyen. Ez szuper és nagyon egyedi élmény és manapság már nagyon sok limuzin bérlési lehetőség van, ami azt jelenti, hogy elképesztően sok limuzin bérlő hely van akár vidéken is.

Azért talán egy kicsit már klishé ez a limuzinozás, de mégis néha ragaszkodni egy, két klishéhez nem akkora probléma mert az elvároskat meglepni nem mindig jobb mint azoknak megfelelni.