Osztálykirándulás minta egész napra Budapesten 1.

Ingyenes letölthető egész napos osztálykirándulás program tanároknak Budapesten!

A programajánló azoknak a tanároknak készült, akik szeretnek kreatív, egyedi, érdekes ugyanakkor költséghatékony programokat szervezni az év végi osztálykirándulásokra, nyitottak az éppen aktuális, fiatalos, szórakozási lehetőségekre, de mégis értékkel bíró, hasznos időtöltést szeretnének szervezni diákjaik számára!

Az egész napos osztálykirándulás mintákat azzal a céllal alkottuk, hogy letöltve bárki szabadon felhasználhassa és kinyomtatva, mintegy segédletként, mankóként szolgáljon az év végi osztálykirándulás megszervezésében.

A programok egymással bátran kombinálhatóak, éppen ezért könnyen igazíthatóak az osztály igényéhez. A túra minden állomása izgalmas, és a tananyagba is kiválóan integrálható.

Az általunk kiválasztott túrákkal kapcsolatban minden hasznos információ fellelhető a letölthető mintákban, úgy, mint, nyitva tartás, jegyárak, elérhetőség, pontos cím és program kapcsolattartója, megközelítés, menetrend, stb…

A programajánlóban szereplő helyszínek meglátogatásának teljes időtartama ajánlottan 1 nap. Természetesen több napos osztály kirándulás esetén a programok összevonhatóak és szabadon behelyettesíthetőek más állomásokkal.

A helyszínek kiválasztásakor arra törekedtünk, hogy mindig valamilyen tematika szerint próbáljuk meg csoportosítani a programokat, és lehetőleg elkerüljük a több órán át tartó utazásokat. Természetesen igyekeztünk költséghatékony megoldásokat keresni, és szem előtt tartani azt is, hogy a lehető legkedvezőbb ár-érték arányú programok kerüljenek be a minta osztály-kirándulásokba.

Az osztálykirándulás mintát budapesti és vidéki iskolák is nyugodtan használhatják.

Ha bármi egyéb kérdés felmerül a programok szervezése kapcsán, bátran forduljon hozzánk bizalommal!

Íme a teljes program.

Osztálykirándulás programajánló 1. rész

  1. állomás – 3D Gallery Budapest 9:00

A galériában a diákok 21. század módjára szórakozhatnak, miközben átélik a művészet csodáit, részesei lesznek a műalkotásoknak, ha a képekbe beállnak. A kiállítás interaktív, az olajfestményeket bátran megérinthetik a látogatók, szabadon pózolhatnak a műalkotásokkal. Magyarország egyetlen galériája, ahol kötelező a fényképezőgép és okos-telefon használata! Az itt készített képek 3Dimenzióban vannak. Az osztályoknak szóló akciós ár tartalmaz egy, a helyszínen kinyomtatott fényképet minden diákról, és egy szó(kincs)kereső vetélkedőt, a csapatjáték nyertesei értékes ajándékkal térhetnek haza. Kísérő tanároknak ingyenes!

Időtartam: 1, 5 óra

Belépő/jegyár: 1800 Ft/diák

Nyitva tartás: osztályoknak hétköznapokon, 9:00- 20:00-ig

Elérhetőség: www.3dgallerybudapest.hu/osztalykirandulas,  tel: +36/30 211 7908,  Budapest 1061, Bajcsy- Zsilinszky út 17 szám, Lázár utca sarka. info@3dgallerybudapest.hu

  1. állomás- Hősök tere 11:00

Az Andrássy úton végig sétálva, vagy akár kis földalattival megközelítve a Hősök tere kiváló helyszínt biztosít, hogy a diákok felidézzék a történelem órán tanultakat és elmélyüljenek a gigantikus teret körülölelő építészeti és szobrászati műremekek tengerében. Ingyenes történelmi kvíz játékkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a 3D Gallery Budapest elérhetőségei egyikén, hogy az ismeretszerzés is kreatív élmény legyen!

  1. Ebéd a környéken 12: 30
  2. állomás – Csónakázás a Városligetben 13:00

A műjégpálya minden tavasszal megnyitja kapuit a csónakázni vágyó vendégek előtt, kiváló program egy önfeledt, felszabadító és kellemes osztály programra. Több mint 30 csónakból áll a flotta, így egyszerre akár 100 fő is kényelmesen szórakozhat. Egy csónakban egyszerre 4 fő tartózkodhat.

Időtartam: 1 óra

Belépő/jegyár: csónakonként 1200 Ft/4 fő-300 Ft/fő

Nyitva tartás: 10:00-sötétedésig

Elérhetőség: batkft@gmail.com, +36/20-2615209, 1146 Olof Palme Sétány 5.

  1. állomás – Vajdahunyad vár 14:30

A Vajdahunyad vára a Városliget legkedveltebb nevezetességei közé tartozik, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár is az épületegyüttesben található. Ezen kívül számos érdekes és izgalmas időszakos tárlat található a várban. Érdemes kombinált jegyet vásárolni, mely tartalmazza a múzeumi belépőt, a Kaputorony valamint az Apostolok tornyának megtekintését is. Természetesen arra is lehetőség van, hogy külön- külön is megtekintsék az egyes tárlatokat. Csoportok számára tárlatvezetés is igényelhető, mely minden Pénteken 15:00-tól ingyenesen igényelhető.

Időtartam: 1- 1,5 óra

Belépő/jegyár: 1100 Ft kombinált diákjegy

Nyitva tartás: Kedd- Vasárnap 10:00-17:00, utolsó jegykiadás, zárás előtt 1 órával

Elérhetőség: info@mmgm.hu, http://www.mezogazdasagimuzeum.hu, 061/363-27-11, Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, Budapest, 1146 Városliget, Vajdahunyadvár

További hasznos információk:

Összes költség: 2900 Ft/fő

A fenti költség nem tartalmazza a városba bejutás és városi tömegközlekedés költségét, ugyanakkor a MÁV díjmentes utazási lehetőséget biztosít a minimum 10 fős iskolai csoportok részére, a jelentkezéshez egy fogadó nyilatkozatot kell kitölteni.

Ahhoz, hogy a programok során ne kelljen órákat várakozni, érdemes minél előbb lefoglalni az időpontokat és bejelentkezni a megadott telefonszámokon!

3D Gallery Budapest Team

http://3dgallerybudapest.hu/iskolai-program/