Osztálykarácsony

Show all
Osztály karácsony

Angyali osztály.

Osztálykarácsony és 3D Galéria!

Belegondolt már, hogy osztálya milyen kirándulásokban lehet érdekelt? Közeledik a karácsony és nehéz megfelelő programot szervezni az osztály számára? A mai gyerekek már a digitális világban nőttek fel, figyelmük egyre jobban ebbe az irányba terelődik. A 3D galéria egyedi kiállítása igyekszik ötvözni a művészetet, a gyermekek kreativitását és a technológiát egy olyan tapasztalatként, amely szórakoztató és mély nyomot hagy a gyermekben, miközben az árnyékok közül igyekszik egy kis tudást is átadni. Miért ne lehetne az osztálykarácsony éppen egy ilyen helyen?

Iskolai programként elkönyvelhető tevékenység, hiszen a gyerekek tanulhatnak a perspektívák fontosságáról, egyedi képkompozíciókat szerkeszthetnek társaik beállításával és persze a telefonjukon lévő eszközök segítségével is. A galéria nagy figyelmet fordít a gyermekek szabadságára és igényeire, művészeti fejlődésük fontos számunkra és ez teljesen megvalósulhat egy olyan környezetben, ahol pusztán a szórakozás, a nevetés a cél.

Menetrend:

A galériába érkezéskor minden gyermek lepakolja holmiját és egy tárlatvezető segítségével elindulnak a galéria labirintusába. Három teremben 30 kép fogadja az osztályt, állatoktól és szabadidőtől kezdve egészen a klasszikusokig, ezeknél készít képeket a munkatársunk a diákokról első körben. Igyekszünk a legtöbb képnél fényképeket készíteni, hogy minden gyermek rajta lehessen egy csoportos képen, amely képeket később természetesen az iskola vagy egy megadott e-mail címre továbbítunk megosztható Google Link formájában.

Minden gyermekről készül egy egyéni kép

Ez a galéria fő attrakciója, az angyalszárnyak előtt, melyet akár karácsonyi ajándékba adunk a látogatásuk alkalmából. Kitűnő ajándék lehet a szülőknek, és ha minden egyes gyerek készít képet a tanárokkal egyetemben, tablófotóként is bátran hasznosíthatók.

Az angyalszárnyas fényképezkedés után az osztály diákjai szabad kezet kapnak, lehetőségük nyílik saját telefonjukkal is képeket készíteni. Kiélhetik kreativitásukat és próbálgathatják ösztöneiket fotósként. Ez az idő általában 15-20 perc szokott lenni, persze függ az osztályok létszámától is. Közben a galéria munkatársa(i) is igyekeznek képeket készíteni a diákokról, ahogy fényképezkednek vagy segítenek olyan diákoknak, akik számára nem elérhető semmilyen kamera vagy fényképező eszköz. Amint a gyerekek elkészültek a fotóikkal és az osztály nagy része már csak téblábol tétlen állapotban, a galéria játékát még az önök rendelkezésére bocsátjuk. A játék neve: Kincskereső. Versikékbe öltöztetett talányok vezetnek a galéria egyes képeihez, amelyeket a gyerekeknek fel kell keresniük és az ott található betűket lejegyezve, később szavakat kirakniuk a megoldás megtalálásához. A sikeres megoldások gumicukrot hoznak a konyhára, az első helyezett csapatnak pedig gyerekpezsgővel kedveskedünk, igazi karácsonyi osztály-kvíz!

Zárásképpen egy osztályfotó készül, amelyen minden gyermek és tanár jelen van. Jól mutat az osztályterem üres falrészletén, szülői értekezleten is látható a közösség összetartása és maga a galériában történt foglalkozás gyümölcse.

Költségek

Az iskolai programkínálatunk ára, osztályok számára mindössze 1800 forint/gyerek. A kísérőtanároknak nem számítunk fel árat. Ez egy megengedhető élmény, mind a szülők, mind az osztály részéről. Nem csak emlékekkel távoznak majd innen a gyermekek, hanem kézzelfogható képekkel, képekkel a telefonjukon, amelyeket akár egyből meg is oszthatnak ismerőseikkel a különböző közösségi portálokon. Garantált szórakozás, garantált érték!

Tökéletes osztálykarácsony előtt!