Nyíregyházi Gyerekprogramok

Show all
angyali üdvözlet

Angyali üdvözlet a tanár úrnak.

Nyíregyházi gyerekprogram Budapesten?

 

Nyíregyházi gyerekprogramot keresel vagy a környékén?

Nem vagy helyhez kötött, gyere és látogasd meg a Fővárost, szervezd a nyíregyházi gyermekprogramot a 3D Gallery Budapest-be, legyen az családi, iskolás, baráti vagy turisztikai program. Itt mindenki megtalálja a korosztályához illő szórakozást!

Több mint 30 festmény, profi fotók, ajándék fénykép és kincskereső vetélkedő várja a gyerkőccel érkezőket!

 

Ha nyíregyházi gyerekprogramot  szervezel,

miért pont Budapestre-re menjetek?

-mert frekventált, könnyen megközelíthető, vonattal, távolsági busszal

-mert változatos, mindenki megtalálja a saját preferenciáját

-több mindent lehet csinálni

-egy egész napos kirándulás, több napos is akár

-jól kombinálható, szórakozás és kultúr program is,

-mindig megújuló programok

-széles választék szórakozás terén

Ha nyíregyházi gyerekprogramot szervezel, miért pont a 3D Gallery Budapestet válaszd?

 • Interaktív 
  A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt vegyenek a képük megszerkesztésében. Hozzanak magukkal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részük nap, mint nap, mikor a képeket visszanézik!
 • A galéria, ahol kötelező fényképezni 
  Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoportkép készül róluk.
 • Alkoss, pózolj, színészkedj!
  A gyerekek kipróbálhatják magukat minden területen, a saját fantáziájukra hagyatkozva állíthatják be osztálytársaikat a festményekbe
 • Ismeretterjesztő
  3D hatású képek segítségével a gyerekek játszva megismerhetik a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát. Munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.
 • Kreatív élmény
  A galériában természetesen a kreativitásé a főszerep. Itt minden gyerek kedvére alkothat, kreatívan kifejezheti magát!
 • Változatos program
  Az gyerekek számtalan program lehetőség közül választhatnak, annak megfelelően, hogy mennyi időt szeretnének eltölteni a galériában. A szó(kincs)kereső-vetélkedők alkalmával csapatokban keresik a képekhez kötődő megfejtést, 15 darab versről kell asszociálniuk a játékosoknak, hogy melyik kép a megfejtés, majd a képekhez tartozó betűket összegyűjtve kell rájönniük a csattanóra!
 • Csapatépítő
  Mi kovácsolná össze jobban a diákokat, mint, hogy együtt élhetik át az interaktív élményt. Vicces csoportképek és egy örök életre szóló közös bankrablás!

Részletes programleírás:

Az ár tartalmazza az ingyenes tárlatvezetést, mely során kollégáink elmagyarázzák, hogy honnan és milyen szögből érdemes a fényképeket készíteni, illetve hogy kell értelmezni a 3D hatást.

A 3D Galéria bemutatását követően a családok/barátok/csoportok időkorlát nélkül szabadon fényképezkedhetnek a műalkotásokkal, használhatják saját fényképezőgépüket, okos telefonjukat, vagy kamerájukat a 3D-s képek elkészítéséhez.

Ezt követően tárlatvezetőink körbeviszik a látogatókat, és 7-9 műalkotás előtt közös képeket készít róluk, melyeket természetesen kivétel nélkül elküldünk e-mailben.

A belépő típusához mérten helyszínen nyomtatott képeket adunk ajándékba.

Mindezek mellett a 1,5 -2,5 órás program egy csapatépítő – kincskereső vetélkedőt is tartalmaz, melynek lényege, hogy a családtagok/barátok csapatokba szerveződve, egy feladatsor alapján, különböző versikékről asszociálnak a műalkotásokra, majd a hozzájuk tartozó betűket összegyűjtve jönnek rá a megfejtésre.

Milyen korosztálynak ajánljuk?

 1. 0-5 éves korig: portfólió fotózás és családi fotózás, vége az unalmas hátterű és túlexponált családi fotóknak, animátor kollégák szórakoztatja a gyerkőcöket, így biztosan maradandó élmény marad, 30 attrakcióból biztosan ki tudja választani a neki tetszőt, amivel szívesen fotózkodik, ár-érték arányban szuper, hisz egy családi belépő áráért annyi képet csinálhattok amennyit szeretnétek, ráadásul kollégánk körbe vezet benneteket és profi fotókat is készít a családról. Ajándék fénykép minden belépőhöz, helyszínen saját fényképes hűtő mágnest is lehet venni, nagyinak kifejezetten jó ajándék.
 2. kisiskolás kor: végre ők is fotózhatnak, hazsnálhatják a telefonokat, tabletet, fényképezőgépet, felnőttnek érezhetik magukat…
 3. tinik: saját eszköz, posztolnak, közösségi-médiát használják, facebook, instagram, hogy ne csak a telefonját nyomkodja értelmetlenül…

 

Számtalan gyerekprogram várja a gyerekeket a 3D Gallery Budapestben:

Szülinap

 

Stressz mentes szülinap felfordulás és idegeskedés nélkül!

Ha még nem tudod, milyen kreatív helyszínen tartsd gyermeked szülinapját? Ha ötleted sincs, hogy fogod megoldani az étkezést? Ha nem akarsz már megint egy stresszelős szülinapot?

Mi átvállaljuk a szülinap megszervezésének fáradalmait, megrendeljük a tortát, kész meghívókat adunk, berendezzük a helyszínt, konzultálunk a szülinapossal, felmérjük az igényeit, lufit rendelünk, gondoskodunk cateringről és minden másról, ami egy emlékezetes szülinaphoz kell!

 

Tábor

 

“Táboroztatsz és nem készültél B programmal? Zuhog az eső és nincs benti program ötleted?”

Hozd el a csapatot a 3D Gallery Budapestbe és mutassátok meg mennyire kreatív a csapat!

2200 Ft-os jegy tartalmaz:

 • -korlátlan fényképkészítés,
 • -2 órás jókedv és garantált buli feeling,
 • -kinyomtatott fénykép, amit haza is vihetsz,
 • -gumicukor, és szókincs kereső vetélkedő

Iskolás program

Nyíregyházi gyerekprogramot keres az osztályának? Ha esetleg mégsem a gyönyörű Nyíregyházára mennek végül kirándulni, van egy másik lehetőség! Válasszák Budapestet úti célul!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására. Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény…

Az osztálykirándulás – program időtartama, 1,5 órás, de igény szerint csoportra szabható. Legutóbb 2 órán keresztül kellett lekötnünk egyszerre 110 diákot. Bármi megoldható, igény szerint alakítható, de fontos, hogy előre egyeztessünk az elképzelésekről.

Mivel a 3D Gallery Budapest a belváros szívében található, bármilyen más budapesti programmal összekötve rugalmas és akár egész napos kirándulássá alakítható. A Galéria közvetlen a Bazilika mögött van a Bajcsy-Zsilinszky úton, így számos más múzeum és szórakozási lehetőség elérhető a környéken.

Bár a parkolás a belvárosban nehézkes, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, így a látogatóknak nem kell több órát szánniuk az utazásra és parkolásra.

 

Családi fotózás

 

Ideális program az egész családnak. Látogassanak meg minket pár kacagós, szabad, művészettel átitatott órára! A jókedv garantált!

Használják ki a galéria családi jegyeit, hogy kedvezményesebben léphessenek be a fotózás és a végtelen kalandok világába! A családi jegy igénybevételéhez 2 szülő és minimum 1 gyermek, vagy 1 szülő és minimum két gyermek szükséges. Így a belépővel egy szülő és két 18 év alatti gyermek, illetve 2 szülő és egy 18 év alatti gyermek látogathatja meg a tárlatot.

Ha a  helybéli nyíregyházi gyerekprogramokat már végigjárták a családdal, érdemes ellátogatni Budapestre, mert rengeteg izgalmas program várja a kicsiket és nagyokat is! A 3D Galéria a belváros szívében van, a Deák Ferenc tértől nem messze, így könnyen megközelíthető számos másik programterv is egy napos kiránduláshoz, itt időpontot is lehet foglalni, így nem kell aggódni a sorban állás miatt sem.

 

Workshop

 

Workshop gyerekeknek az adott évszakhoz igazítva! Anyáknapi, Karácsonyi, Húsvéti workshop programjainkon, lehetősége van a gyerkőcöknek ünnepi ajándékokat is készíteni!

A 3D Gallery Budapestben a 3D –s tárlatvezetésen és a fényképezkedésen túl, számos kreatív és hagyományos kézműves foglalkozással várjuk a gyerekeket!

 

Közösségtalálkozók

 

Rendszeres közösségtalálkozók színesítik a 3D Galéria programjait. A fiatalok ilyenkor találkozhatnak kedvenc sztárjaikkal, fotót is készíthetnek velük, és még a Galériában is körbevezetik őket tárlatvezetőink..  A Galéria célja, hogy megmozgassa a mai fiatalokat is, akik a számítógépes világban nőnek fel, ezért volt már lehetőség fiatal YouTube hírességekkel találkozni, és Musicaly sztárokkal is.

 

Mit tartalmaz az ár?

 • korlátlan fénykép készítési lehetőség
 • szó(kincs)kereső vetélkedő – asszociációs játék
 • ingyenes tárlatvezetés

Kiknek ajánljuk a 3Galériát?

Minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak! Mert mindenki megtalálja saját elképzelését, hisz a képet Te ihleted, a művészet Te magad vagy!

Kinek nem ajánljuk?

Aki nem szeret fotózkodni és mulatni vagy jó képeket készíteni barátai, családja körében annak nem ajánljuk a Galériát! Ugyanis itt kötelező használni az okostelefonokat! Légy részese a festményeknek a lehető legkreatívabb és viccesebb formában!

Ez egy 21. századi interaktív Galéria, ami garantáltan leköti a mai fiatalokat is!

 

 

 

Megvásárolom online!

 

Kommentek a TripAdvisoron a 3D Galériáról:

A távolság nem akadály! A modern közlekedésnek hála, akár nyíregyházi gyerekprogramot is szervezhetsz a 3D Galériába!

Olvasgasd a blog bejegyzéseinket ide kattintva!