Mi a jó szülinapi party titka?

Egy jó szülinapi party kellékei:

 • barátok
 • jókedv
 • felejthetetlen élmény
 • torta
 • pezsgő
 • emlékbe egy fotó
 • zene
 • játékok

 

Jól hangzik, ugye? Tudok egy helyet, ahol ezek mind teljesülnek egy programon belül! Bemutatom a 3D Gallery Budapest-et!

 

Egy Galéria? Mégis hogyan lehet egy ilyen helyen szülinapi party-t rendezni? 

Úgy, hogy ez egy nem átlagos Galéria! Itt mindent szabad, amit egy Galériában általában nem lehetne, hangosan nevetni, megérinteni a festményeket, lefotózni őket, de mondok jobbat, nemhogy le lehet, hanem le is kell őket fotózni, hiszen ez a lényege a helynek! Beállsz a festményhez igazodva egy pózba, a tárlatvezető lefotóz, és a fotón úgy néz ki, mintha te is a részese lennél a festménynek! Bárki megtalálhatja a kedvencét, hiszen a klasszikusoktól kezdve az interaktív attrakciókig, itt minden van!

 

Oké, és hogy néz ki itt pontosan egy ilyen szülinapi program?

A 3D Galéria átvállalja a szülinap megszervezésének fáradalmait! Például megrendelik a tortát, kész meghívókat adnak, berendezik a helyszínt, konzultálnak a szülinapossal, felmérik az igényeit, lufit rendelnek, gondoskodnak cateringről és minden másról, ami egy emlékezetes szülinaphoz kell!

 

Szülinapi program tervezet:

 

 1. Vendégek érkezése, vendégvárás, ismerkedés a galériával és a képekkel! Fényképezkedés különböző őrült és vicces beállásokban egyénileg és csoportosan egyaránt!
 2. Csoportképek, koccintás gyerekpezsgővel a szülinaposra!
 3. Rejtvényfejtő kincskereső és a csapatjátékok!
 4. Pizza-party!
 5. Tini diszkó és retró party!
 6. Torta ceremónia!
 7. Ajándékozás
 8. Műtermi fotózás egyénileg és csoportosan

 

A tárlatvezetés után

 

vicces játékokat szoktak játszani a tárlatvezetők a gyerekekkel. Rákérdeztem, hogy mégis milyen játékok ezek, mennyi ideig tartanak. Van néhány standard játékuk, például vaníliáskarika-evő verseny, kéz nélkül. Külön kisebbeknek, és nagyobbaknak is kedveskednek mindenféle kedves csapatjátékokkal, ezen kívül mindig van néhány drámajáték is a tarsolyukban. Ezek általában olyan jóra szoktak sikerülni, hogy a gyerekek könnyesre röhögik magukat. Jómagam is jártam színjátszó körbe még gimis koromban, így néhány drámajáték már ismerős volt, örömmel hallgattam az egyik tárlatvezetőt, hogy egy galériás szülinapozásnál előfordulnak ilyen játékok.

szülinapi party

Természetesen készülnek továbbá egy kis rágcsálnivalóval, tortával, limonádéval, és mókás versenyekkel. Van továbbá egy kincskeresős játék is, aminek az a lényege, hogy kettő, vagy tud csapatra osztják a gyerekeket, és meg kell találni betűket minden képnél. Ezek a betűk össze-vissza vannak, hogy ne legyen olyan könnyű megtalálni őket. Ha sikerült, két értelmes szót kell kirakni belőle. Ugyanez egyébként angol, és felnőtt verzióban is ki van találva. Közben végig vidám zene szól, amitől még több kedvet kapnak az emberek a pózolgatásra, majomkodásra. A végén ki is nyomtatnak mindenkiről egy képet, és néhány közöset is. Plusz lehet vásárolni kis ajándéktárgyakat is, az itt készült fotókkal, mint például hűtőmágnest, kulcstartót.

 

A 3D Galériában az itt szülinapozó gyermek, tulajdonképpen egyszerre kap élményt és ajándékot is ezzel a programmal!

 

Tehát a jó szülinapi party titka a helyszín és a barátok! Egy egyedi helyszín és a barátokkal való szórakozás jó alapja lehet egy fantasztikus szülinapnak, a többi meg a ráadás! Persze, ha már szülinap, az ajándékok sem maradhatnak el!

 

További információért a programról és az árakról, kattints ide!