Manó program

Kedves Pedagógusok!

Ha még Önöknek is komoly kihívás lekötni a mai fiatalságot? Ha szemernyi érdeklődést sem mutatnak a nebulók a művészetek iránt? Ha egy múzeum látogatás alkalmával mindenki az okos telefonját nyomkodja és csak szelfiznek és posztolnak? Akkor itt a helyük a 3D Galériában!

Itt ugyanis kötelező használni az okos telefont.

Ráadásul a galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képeket megérintsék, és saját kreativitásukra hagyatkozva fényképezzenek, fényképezkedjenek, és pózoljanak. Beállva a képekbe, részesei lesznek a művészetnek, így a róluk készült fényképek 3D hatásúak! Ha ez sem lenne elég, jöhetnek az utómunkálatok és egy kis szerkesztés és filter után biztosan valamelyik közösségi médium profilképeként díszeleg az adatlapukon!

A galéria 300 nm-en, három, különböző tematikájú teremmel várja a szórakozni vágyó diákokat és tanárokat. A gyerekek színészkednek, fényképeznek, miközben észre sem veszik, hogy játszva tanulnak! A Monalisa reprodukciójától Degasfestményen át, számos más szemet megtévesztő attrakció található nálunk! Ha angyali képet szeretne? Vagy csak épp szörfözni támad kedve? Esetleg a Monet ihlette kompozícióba szeretne beállni?

Hozzuk közelebb a galériába járás művészetét a fiatalsághoz! Garantáltan sikere lesz a tárlatnak! A hely ahol digitális technikával ötvözve játszva tanulnak, lopva ragad rájuk a kultúra és művészet, mindemellett fejleszti a kreativitásukat és ráadásul még 21. század módjára jól szórakoznak!

Ajándékba NOVEMBERI látogatás esetén, egy a helyszínen kinyomtatott osztályképet és 4 szabadon választott csoportképet adunk! Melyből akár nagyszerű osztálykovácsoló tabló készülhet!

  • 1500 Ft-os belépő / Diák
  •  korlátlan fényképkészítési lehetőség
  •  szókereső-vetélkedő asszociációs játék
  •  ingyenes tárlatvezetés

Most a kísérő tanárnak ingyenes!

NE maradjon le!

Kérem, foglaljon előre időpontot, most ajándék akciókkal és bevezető kedvezménnyel, mely csak a jelenlegi tárlat megtekintésére érvényes!