Legizgibb fotózás tippek!

Show all
legizgibb fotózás

Majdnem megevett egy zsiráf!

Nem szégyellem bevallani,

hogy ötvenedik életévemet töltöttem be idén márciusban. Legkisebb gyermekem egy húsz éves lány Timi, mind a ketten márciusiak vagyunk. Együtt szoktuk ünnepelni a szülinapunkat minden évben családilag.

 

De idén úgy döntöttem,

hogy csak ketten leszünk, egy anya-lánya programon, úgy is beszédem van a fejével! Ez egy nehéz időszak neki a felnőtté válással küszködik épp. Fogyózás, pasik. A legújabb dilije, hogy nem hagyja senkinek, hogy fényképet készítsen róla! Úgy, hogy pont most kaptam fotózási tippeket.

Ez sajnos nagyon ismerős volt nekem, én pont ezt csináltam az ő korában, aminek a következménye az lett, hogy három éven át semmilyen fénykép nem készült rólam, és semmilyen fotózási tippet nem fogadtam el, később felnőtt fejjel, nagyon megbántam ezt!

Ő az utolsó gyermekem, aki még a családi házban él, szóval úgy döntöttem, hogy még beleszólhatok az életébe!

 

A Pasi dolgokba nem, mert azt csak rá tartozik, hagyom, hogy azzal járjon akivel szeretne, hadd tanuljon a saját hibáiból.

A fogyózása viszont kezd már kórós lenni, szóval, megvesztegettem a zsebpénzével, hogyha tovább fogy, akkor lehet, hogy megvonom.

Ezzel a lendülettel el is érkezett a Szülinapunk időpontja.

Úgy találtuk ki, hogy elvisszük egymást meglepetésből egy-egy helyre Budapesten.

 

Felkerekedtünk délelőtt,

tele izgalommal. Szerencsések voltunk, március ellenére, szép napsütéses napunk volt! Az első meglepi a lányomtól jött, hogy elmentünk egy cukrászdába, a mi tőle nagy szó a fogyókúrája miatt!

Sokat beszélgettünk, lelkiztünk a cukrászdában, meg tudtuk beszélni ezt az egész dolgot, és komolyan úgy gondolom, hogy belső motivációból fogja abba hagyna ezt a hirtelen fogyást, nem a zsebpénz megvonás miatt.

Bevágtunk egy-egy nagy szelet csoki tortát.

 

Utána következett

az én szülinapi meglepi helyem a lányomnak, elindultunk hát a Bajcsy-Zsilinszky út felé. A lányom nem is sejtette mi lesz a meglepi. Nagyon izgultam, hogy tetszeni fog-e neki.

A Budapesti 3D Galériába tartott az utunk. Ezt a tuti Fotózási tippet egy kolléganőmtől hallottam, hogy ott voltak a férjével a házassági évfordulójukon.

 

Azt mesélte róla, hogy ez egy interaktív galéria, ahol harminc különböző térhatású olajfestmény van amivel FÉNYKÉPET kell készíteni az odalátogatóknak, és a művészet részévé kell válni.

Az ember lehet ott Angyal, Balerína, harcolhat Dínóval, meglovagolhatja a hullámokat egy Surf deszkán!

Ezt a tuti fotózási tippet kaptam! Az oda látogatók annyi képet csinálnak a festményekkel amennyit csak szeretnének, és utána az ott dolgozó profi fotósok adnak fotózási tippeket, beállításokat és közös képeket készítenek a látogatókról!

Nahát bementünk, és a kedves ott dolgozók ezt el is mondták nekünk a bejáratnál. Na mondanom se kell, hogy ez a lányomnak elsőre nagyon nem tetszett. Én úgy voltam vele, hogy direktbe kell kezelni a problémát, úgyhogy be fizettem magunkat gyorsan.

 

Aztán a dolgozók hagyták hadd fedezzük fel a galériát, hogy bontakozzunk ki elsőnek.

Először csak hagytam, hogy a lányom készítsen képeket rólam, hogy adjon fotózási tippeket, beállításokat nekem.

De képzeljétek el,

hogy mire elértünk ahhoz a képhez ahol egy ember be van szorulva egy rinocérosz hátsójába!! Timi már annyira röhögött, hogy ő ragaszkodott hozzá, hogy én készítsek róla képet ott, és adjak neki fotózós tippeket, hogy hogyan váljon a kép részévé.

Amikor meg már a Galéria profi fotósa vitt minket körbe, és mondta nekünk a fotózási tippeket, pózokat, addigra Timi teljesen el tudta engedni magát! Nagyon szuper közös képet készültek rólunk. Mind a ketten szuperül éreztük magunkat.

Ezúton is nagyon köszönöm Emese kolléganőmnek, a fotózós tippjét!

izgalmas fotózás

Le fogok esni!