Lánybúcsú ötletek

Nikivel 11 éves korunk óta elválaszthatatlanok vagyunk. Közös általános iskola, ugyanaz a gimi. Szokták mondani, ha egy barátság 7 évig tart, az a barátság egy életre szól. Pontosan ilyen a mienk is. Nikinek 2 hét múlva lesz az esküvője, Balaton parti, amiről mindig is álmodott.

A hétvégén meglepetés lánybúcsút szerveztünk neki a csajokkal.

Lánybúcsú ötletünk első megállója a Deák térhez közel eső Budapest Eye óriáskerék volt, ahonnan lélegzetelállító kilátás tárult elénk, szinte az összes budapesti nevezetesség látható innen. Mivel 12-en voltunk, csak kettő kabinban fértünk el, de az élmény így is felejthetetlen marad. Pezsgő, elsőbbségi beszállás, vicces sztorik, jókedv, minden, ami kellhet egy csajos estéhez.

Nikinek lépten nyomon feladatokat kellett megoldania, hol puszikért petrezselymet árult, hol jókívánságokat gyűjtött a zebrán átkelőktől. Saját határait régen túlszárnyalva lépett be éttermekbe, ahol arra kellett rávennie a pincéreket, énekeljenek neki magyar nótákat. Fantasztikus volt látni, ahogy – a csendes kislány, aki melletted ült az iskolában, az útját kereső tini, akivel együtt izgultatok a vizsgák előtt, a felnőtt nő, akivel együtt szöktetek el egy-egy kávéra a munkahelyi pörgésből – most ott állt előtted sugárzó arccal, utolsó napjaiban ragyogva, mielőtt végleg bekötik a fejét.

Esténk következő és egyben fő állomása

– Zsófi barátnőnk javaslatára – egy egészen egyedi, interaktív 3 dimenziós galéria meglátogatása volt a Bajcsy-Zsilinszky úton, a 3D Gallery Budapest. Zsófi mindig nagy lelkesedéssel beszél a helyről, én viszont általában szkeptikus vagyok, ha valamit túlságosan dicsérnek, ezért meglehetősen izgultam, hogy mit fognak szólni a lányok. Pajzán kis luficsokor, egy külön, szépen megkészített asztal és egy szuper staff fogadott minket. Na, meg persze még pezsgő…

Több helyiségben, óriási vászonra festett képeket találhattok itt,

ezek mindegyike úgy van megálmodva, hogy a képekbe szabadon „bele” állhass, azok részévé válj, ezeket kreatívan megörökíthesd. Ötletes, vicces és szórakoztató az egész tárlat. Külön tárlatvezető gondoskodott arról, hogy legyenek közös képeink is, ahol mindig Niki van a középpontban. Ezek közül helyben kinyomtattak számunkra néhányat, de természetesen az összes fotót megkaptuk online is. Személyes kedvencem egy angyalszárnyas és egy Van Gogh ihletésű kép lett. Varázslatosak! Nagyon jó szívvel ajánlom a galériát mindenkinek!

Tárlatvezetőnk különböző, pajkos játékokkal készült, melyekről pontos részleteket nem árulhatok el – hiszen köt a szigorú lánybúcsús titoktartás – , de bizton állíthatom, hogy az egyik legjobban sikerült lánybúcsú ötletünk volt a hely.

Nagyon jól éreztük magunkat, ezúton is köszönjük a 3D Gallery Budapest Csapatának!

Az after partinkat kedvenc Rumpus Tiki bárunkban tartottuk, közel a 3D Galleryhez, ahol mindig kedves a kiszolgálás, vagányak az italok és eszméletlen az enteriőr. Hajnali 4-re már haza is értünk. 😉

Összességében: Nikit házasságra felkészültnek nyilvánítom.


Kattints ide a bővebb információkért, ha érdekel egy igazi 3D-s lánybúcsú!