Különleges helyszín, a különleges személlyel – 3D Gallery Budapest randihelyszín

Természetesen senkinek sem kell részleteznünk, hogy milyen fontos a megfelelő randi helyszín kiválasztása, a kapcsolat előrehaladttól függetlenül.

Egy kapcsolat kialakulásakor elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb, legkülönlegesebb élményekkel gazdagodjunk együtt, egy már meglévő kapcsoltnál pedig ugyanezen tényezők elengedhetetlenek, hogy fenntartsuk azt a bizonyos lángot, mélyítsük és erősítsük a már meglévő kötelékeket.

A budapesti 3D galéria tökéletes randi helyszín lehet. Mivel a belvárosban található, egy kellemes kávézás, sétálgatás után kényelmesen útba ejthető. A galéria különlegessége abban rejlik, hogy ellentétben más galériákkal, az ember ide nem csupán bámészkodni térhet be. A különleges festői technikával készült képek fotókon élethű hatást keltenek, komponálásuk pedig kifejezetten úgy került kialakításra, hogy az emberek interaktívan tudjanak részt venni, bele tudjanak csöppenni a kép világába. Így a randevú alkalmával szupersztárokká, bankrablókká, vagy akár egy hatalmas rák ebédjévé is avanzsálhatunk (csak, hogy néhány opciót említsünk).

A galéria további különlegessége, hogy itt nincs egy kamera ikont áthúzó tábla se, sőt, az autentikus élményért kötelező fotózni, hisz így teljes az élmény. Amellett, hogy valami egészen különleges, szokatlan programon vehettek részt, bohóckodással tölthettek akármennyi időt, egymás kreatív oldalát is megismerhetitek, illetve egy kialakulófélben lévő kapcsolnál a kezdeti gátakat gyorsan feloldhatjátok bohókás pózolások közepette. A helyszínen kinyomtathatjátok az elkészült képeket, ezzel fizikai emléketek is lesz  a felejthetetlen délutánról.

A keleti kultúrkörön szépen lassan túllépő, nyugat felé is hódító szórakozási forma elsőként érhető el hazánkban a Bajcsy-Zsilinszky út 17-es szám alatt.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed, érdeklődéseteket a program olvass(atok) rólunk bővebben weboldalunkon  vagy lépj(etek) velünk kapcsolatba info@3dgallerybudapest.hu  email címen.