Kitelepülés esküvőre

Show all
Egyedi 3D Fotófal

Esküvőre virágos festett fotófal, a 3D Gallery Budapest-tel!

3D-s emlékek az esküvőről

 

A 3D Galéria egyedi, megoldást nyújt a virágokkal díszített festett fotófalra, a köszönőajándékok helyben való instant elkészítésére, és külön programként a 3D hatású olajfestmény előtti fotózkodási lehetőségre a násznép számára, amíg az ara és a vőlegény elvonul kicsit, hogy a fotós képeket készítsen róluk. 

 

Válaszd az idei év legtrendibb rendezvény programját, bérelj 3D-s attrakciót és tedd egyedivé esküvődet!

 

Fotófallal az esküvő –3 az 1-ben, mert:

  •  virágokkal díszített festett fotófal
  • köszönőajándékok helyben való elkészítésére
  • egy külön program, a 3D hatású olajfestmény előtti fotózkodás

Az esküvő szervezése rengeteg macerával jár. Mindig nagy dilemma, hogy mi legyen a köszönőajándék, és gyakran előfordul, hogy a végeredmény egészen személytelenre sikerül. 

 

Közös fotózkodás – fotófal

 

A 3D Galéria munkatársai jópofa, de profi fotókat készítenek mindenkiről, hogy a hangulat véletlenül se laposodjon el! Ezeket a képeket a vendégek a helyszínen megkaphatják fotó formájában, de hűtőmágnest vagy kulcstartót is haza lehet vinni emlékbe az esküvőről. 

 

3D fotófal

3D fotófal

 

Ha egyedi esküvőre vágysz, amit még sokág emlegetni fognak az emberek, akkor itt az alkalom, élj a 3d hatású fotófal adta lehetőségekkel! Szinte bármilyen témájú esküvőhöz tud alkalmazkodni, hiszen ti mondjátok meg, hogy nézzen ki pontosan, abszolót egyedi igényekre szabható ez az attrakció!

Mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni a nagy napon, vendégek, és a fiatal pár egyaránt, és persze a legjobb fotókat is készíteni! Erre is ad egy szuper megoldást ez a szolgáltatás, hiszen, a 3D Galéria munkatársai és a fotófal, segítenek a legelőnyösebb és legkreatívabb fotókat elkészíteni mindenkiről, és a helyszínen kinyomtatott képeknek hála, egy kézzel fogható emlék is készül az esküvőről.

Akár egy ilyen helyszínen készített kulcstartót is haza lehet vinni! Ennél személyre szólóbb ajándékot el se tudnék képzelni!

esküvői kulcstartó

Esküvőn kulcstartó.

 

Esküvői programba építehető fotófal:

 

  • amíg a szerelmesek elmennek a nagy esküvői fotózásukra, addig a násznép sem unatkozik, fotózkodhat a fotófal előtt, a viccestől a komolyig, bármilyen képek készülhetnek, családdal, egyedül, vagy barátokkal akár
  • a menyasszony és vőlegénnyel, a fotófal előtt is készülhetnek a közös képek a násznéppel, amiről többféle fotós emléket is haza lehet akár vinni a kinyomtatott fotón kívül is (kulcstartó, hűtőmágnes)

 

 

További részletek a 3D Galéria honlapján találhatók: http://3dgallerybudapest.hu/3d-kitelepules/kitelepules-eskuvoi-rendezvenyre/

Telefonszám: +36 30 211 8863