Karácsony a 3D Galériával

Show all
hógömb

Karácsonyi hangulatban.

Karácsonyi ajándék

vásárlás stressz nélkül? IGEN!

A 21. századi technológiáknak köszönhetően, pár kattintás, és már meg is van szeretteinknek a karácsonyi ajándéka.

De vajon melyik karácsonyi ajándék a személyesebb? Amit online vásárolsz, amit üzletben, vagy amit készítesz? Nem ez számít! A lényeg, hogy szívből adjuk, a Karácsony valójában a szeretet ünnepe.

Itt a 3D Galériában, a tárlatvezetők is arra törekednek, hogy egy családias hangulatban fogadják a látogatókat. A több, mint 30 darab festménynek, már több ezer ember vált részévé. Mi is lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék? Élményt ajándékozni a legjobb!

Karácsonykor is nyitva tart a Galéria, ezért akik valami újra vágynak ezen a szent ünnepen, azokat szeretettel várja a Galéria. Ráadásul még üres kézzel sem kell távoznotok! Ha a facebook oldalunkon közzétett képet bemutatjátok, akár extra ajándékkal is távozhattok! Hógömbünkben pózolva titeket is átjár majd a Karácsony szelleme, és még hűtőmágnest is csinálhattok belőle emlékbe, vagy kulcstartót!

https://www.facebook.com/3Dgallerybp/photos/a.279415272437009/755472661497932/?type=3&theater

Karácsonyi ajándék

Ha a nagy ünnepi készülődésben lemarad 1-2 ember ajándéka, semmiképpen ne ess kétségbe! Ugyanis ha valami igazán menő karácsonyi ajándékkal szeretnéd meglepni családodat, barátaidat, akkor vásárolj online 3D Gallery belépőt!

Ajándék belépő vásárlásának menete:
1. Válaszd ki, hogy milyen alkalomra szeretnél ajándékot venni
2. Add meg az ajándékozott nevét
3. Hagyj személyes üzenetet!
4. Készítsd elő a kártyád és vásárold meg az ajándék belépőt online!

További fontos tudnivalók:

– Az ajándék jegyen az ár nem szerepel
– Az ajándék belépőt a vásárlástól számított 6 hónapon belül fel tudod használni
– A jegyár minden esetben tartalmazza:
 korlátlan fényképkészítés
 tárlatvezetés
 profi családi fotózás animátoraink által
 ajándék fénykép
 szó(kincskereső)vetélkedő
– A sorban állás elkerülése miatt érdemes előre foglalt időpontra érkezni
– Az ajándékba megvásárolt jegyek árat nem áll módunkban visszatéríteni

Pár kattintás, és már meg is van az ajándék 3D Gallery belépő! Több dolgod lesz a nyomtatással! 🙂

Mivel a két ünnep között és alatt is nyitva van a 3D galéria ezért ideális program lehet két kaja kóma között eljönni egy pár órára egy jót szórakozni. A 3D galéria mindig hangos a nevetéstől, még az elején kicsit visszahúzódóbb magukat nem túl fotogénnek nevező vendégek is ellazulnak egy pár kép után és egy életre szóló élményben van részük. Nem véletlen, hogy közel tökéletes értékelése van a programnak a tripadvisoron googleön és a facebookon is.

Akár szezonális hagyományt is teremthettek ezzel és nem, mint karácsonyi ajándékra gondoltok majd a galérialátogatásra, hanem a minden éves két ünnep közötti testmozgás. Karácsony és újév között ellátogattok a 3D galériába és bohóckodtok egy kicsit a családdal és a minden évben változó képekkel újabb és újabb fényképeket vihettek haza, amit a lakásban gyarapíthatja a dekorációt. Akár a karácsonyfa díszítés részei is lehetnek az ünnepi 3D-s fényképek, amit csináltak rólatok.

Ezen a linken akár több féle sablon közül is választhattok, ugyanis vannak akiknek Karácsonykor névnapja van, esetleg szülinapja, gondolni kell rájuk is! 😉

Kellemes ünnepi készülődést! 

http://3dgallerybudapest.hu/ajandekba-veszem/

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.