Iskolák, pedagógusok, diákok figyelem!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására. Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény.

Miért választanak minket a pedagógusok?
Ha egy kreatív programlehetőségre vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Unja az állandó fegyelmezést és nem talál megfelelő osztályprogramot a diákoknak? Kirándulna egy fél napot, de múzeumba nincs kedvük elmenni? Csak a közösségi oldalak hozzák lázba a gyerekeket és a folyamatos posztolás?

Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált! Legyen a legnépszerűbb tanár az iskolában! Tárlatvezetéssel egybekötött szórakozás, kultúra és játékos tanulás! Garantáltan élvezni fogják a diákok! Okos telefon vagy fényképezőgép használata kötelező! Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, melyet később retusálva posztolnak a világhálón. A híres festmények, úgy mint Monalisa, Monet és társai, egyaránt fellelhetőek a tárlatban.

Itt nincs szükség fegyelmezésre, hisz a galéria interaktív. A képeket bátran megérinthetik, megalkothatják saját művészi beállításukat! Az alap tárlatvezetésen túl, számos más programmal várjuk az iskolás és óvodás csoportokat! A szórakozás mellett, több órán keresztül lekötjük a diákokat, a kreatív szó(kincs)kereső vetélkedőn át, egészen az itt megtartott rajzórákig.
Osztálykirándulás, alternatív kinti tanóra, rajzóra és művészeti oktatás egy helyszínen!

Kísérő tanároknak természetesen ingyenes!
További információért látogasson el weboldalunkra:

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A4-es méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!