Hogyan lehet egy olcsó ajándék a legértékesebb?

Ez egy fényképes ajándék ajánlat a modellkedni szerető rokonoknak, barátoknak, barátnőknek. Ha nem csak ajándékot, hanem élményt szeretnél adni a bizonyos ajándék alanynak, és az alany még egy rendkívül fotogén személyiség is akkor a 3D galériát neki találták ki. Igazából hasonló fényképes programot nem is tudok mondani ahol egy beltéri, bármilyen évszakban, bármilyen ünnepre megfelelő élményt tudnának nyújtani.

A galéria három szobájának harminc festményének elég szerteágazó a tematikája ahhoz, hogy szülinapok, névnapok, legény, leány búcsúk, esküvők és szülinapok kiegészítéséhez egy megfelelő fényképes ajándék csatolmánya legyen. Ráadásul minden korosztálynak ajánlom ezt a programot, akár szenior és kisgyerekes csoportoknak is, mert gyakran megfordulnak a galériában minden generációból és minden generációban vannak olyanok, akik vevők lennének egy ilyen fényképes ajándékra (fotogén csecsemők is jártak már a 3D galériában). Ez egy olyan program, ami mindenkiből kihozza az idétlenebbik énjét, ezért a hangos nevetések többszöri visszatérés után sem ritkák egyik generációnál sem.

A sima belépés mellett vannak komolyabb programok is (esküvő is volt már itt szervezve) amelyek komplexebb csomagokat jelentenek szülinapra, osztálykirándulásra vagy leánybúcsúra extra programokkal és felejthetetlen élménnyel párosítva.

Sok ember jött már úgy egy társasággal a fentebb említettek mellett, akik először tartózkodtak a koncepciótól és nehezen nyíltak meg a 3D galéria alapvetően extrovertált központú időtöltésétől, de egy pár kép és olyan emberek is elengedték magukat és átadták a testüket a pózolásnak meg a szórakozásnak, akik saját bevallásuk szerint sem ilyenek általában. Egy kis lökés kifelé a komfort zónájukból és a zárkózottabb embereknek is egy olyan ajándékban lesz részük, ami egy kicsit rendhagyóbb, de sokkal egyedibb is. Főleg a születésnapokon látni, hogy azok a gyerekek, akik visszahúzódóbbak, társaikat látva ők is bátrabban modellkednek a különböző képeknél.

Biztos neked is van egy exhibicionista ismerősöd, aki még annál is jobban örülne egy ilyen fényképes ajándéknak, mint elsőre hinnéd. A 3D galéria talán a legideálisabb hely számára, ráadásul a facebookját és még inkább az instagrammját is telebombázhatja egyedi, klassz, képekkel, amivel még egy kicsit növelni is lehet a követői számát.

Emellett ez nem csak egyszeri ajándék kell, hogy legyen mert évente cserélődik a teljes kollekció, ami minden évben vadonatúj, eltérő koncepciók alapján készül, hogy az élmény ne csak egyszeri legyen.

Az ajándéknál nem is kell megállni, mert a galéria az lehet az ajándékozás helyszíne rengeteg indítékból, nem kell megállni a születésnapoknál, mert mint említettem a 3D galériában már esküvőt is bonyolítottak le. A befogadó képessége is sokkal nagyobb a helynek ami a galériás stigmából jöhet a látogatóknak, mert itt nem kell csendben sétálgatni a visszhangzó padlón az elkerített műtárgyak között. Itt lehet mindent piszkálni, taperolni, hozzádőlni, sőt kell! Itt zene szól és mindenki annál boldogabb minél hangosabb nevetések szűrődnek ki a termekből.

Először csináltok egymásról rengeteg képet, majd amikor végeztetek azzal, csinál rólatok az egyik tárlatvezető együtt képet, amin mind rajta vagytok. A kaland végén ki is nyomtatnak nektek képeket, amiket majd ki lehet tenni a hűtőszekrényre.

A kreatív, fotogén vendégek a tárlatvezetőket is megszokták, lepni azzal, hogy milyen szuper ötletekkel tudnak előállni az emberek, mint például kézen állva szörfözés. Szóval, hogy ha egy olyan fényképes ajándékot szánunk szeretteinknek, amivel meglehet mozgatni a görcsös izmainkat és ráadásul nem is egyedül kell benne részt venni, hanem az egész család részére van, akkor a 3D galériát verhetetlen kategória királyként tudom ajánlani.

Ajándék programok között az egyik legerősebb helyszín, főleg, hogyha alternatívára vágysz a szabaduló szobák tömkelege mellett valami újra és másra. Ami még nagy előnye a 3D galériának a többi interaktív programmal szemben az, hogy itt nincsen alsó és felső korhatár, itt mindenki jól fogja magát érezni, hogyha van affinitása hozzá a vendégeknek és az ünnepeltek kellően fel vannak hergelve az élmény fogyasztásához. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket higgyétek, el saját tapasztalatból mondom, hogy érdemes befektetni ebbe az életre szóló élménybe.