Esküvői ajándék

Show all
Ajándék esküvőre

Szörfözés az új élet felé.

Ha elindult már az esküvő szezon az életedben, akkor tudod, hogy milyen nehéz jó ajándék ötlettel előállni. Ma már vannak persze segítő eszközök, hogy könnyebb legyen megakadályozni az azonos ajándékok felhalmozódását, vagy ami még rosszabb a haszontalan ajándékok felhalmozódását.

Vannak programok,

amik pontosan ezt szándékoznak megakadályozni. Applikációkat szoktak manapság alkalmazni a házasodni kívánók, hogy a vendégek egy listáról tudják kiválasztani, hogy melyik hasznos vagy kellemes ajándékot szeretnék ők a saját büdzséjükhöz igazítani. Ezzel pofon egyszerű elkerülni azt a helyzetet, amikor 5 porszívót meg 3 vasalót kap az ifjú pár.

Persze mindig lesznek olyanok akik, nem szeretnék felfedni az ajándékozási szándékukat egy esküvőre. Sok ember vallásosan hisz az ajándékozás meglepetés formájában, és ez nem is baj, de ahhoz, hogy olyan ajándékot adjunk, amit értékelni is fog a pár és a többi lázadóval nem akad, össze azt nehezebb feladat lehet, mint elsőre hangzik.

Az én ajándék ötletem

a nővérem esküvőjére, két jegy volt a 3D galériába Budapesten. Elsőre rizikósnak hangzott, mert nem könnyű esetek, de bevált az ajándékom és azóta barátokat és barátnőket is vittek maguktól a galériába, hogy újra átélhessék ezt az élményt. Szóval mondhatom, hogy bevált az ötlet teljes mértékben és jobban is fognak emlékezni erre, mint a többi „hasznos” ajándékra talán. Én így látom legalább is.

Esküvői ajándék

Vicces találkozó a 3D-s majmokkal.

Ajándék ötleteket általában nem az internetről vennék a legtöbb esetben,

pláne egy ilyen kényes és egyszeri alkalomra, mint az esküvő, de az én saját tapasztalatom szerint kiválóan tud elsülni egy kis improvizáció, pláne hogy ha még olyan listája sincsen a párnak, amiről beszéltem korábban, ahol meg lehet lesni, hogy mit is szeretnének ők igazándiból.  Én annak vagyok a híve, hogy a váratlannal lehet a legnagyobb meglepetés ajándékot okozni, egy esküvőre is ezért jó ötlet a 3D galéria, mert a friss házasoknak egy szórakoztató és kedves emléket fog biztosítani.

Sok romantikus kép készítésére van lehetőség, amik ezek mellett szórakoztatóak is, így garantáltan jól fogja magát érezni az ifjú pár. Akár nászút előtt vagy után is bele lehet illeszteni ezt az esküvői ajándékot a programjukba, amíg még friss és ropogós a szerelem.

 

 

Akár kiegészítőként is adhatjuk ezt az ajándékot a pár esküvőjére.

Például egy hasznos ajándékkal kombinálva, mint egy kés készlet. De ha ténylegesen biztosra akarunk menni, hogy az ajándékunk jó ötlet volt e, akár el is mehetünk és csatlakozhatunk a párhoz a 3D galériába, így magunkat is ajándékként tudjuk az élményhez csatolni. Azért igazítsuk ezt a barátaink, rokonaink igényeihez vagy, hogy mennyire ismerjük a párt, de én bátran megkockáztattam és a végeredmény az csak móka és kacagás volt.

Hiába költöttem sokkal több pénzt előzőleg

mások esküvőjén az ajándékozásra, ennyire egyszer sem értékelték az ajándékomat az esküvőre, mint a nővéremék a 3D galériás kalandunkat együtt. Kissé ironikus is, hogy igazából ők ajánlották először nekem a galériát, de én előbb mentem el a barátnőmmel és végül az én hatásomra mentek el, megtapasztalni ezt az egészen érdekes, rendhagyó galéria tapasztalatot. Sok képet csináltunk, talán akár százat is de, most kint vannak a hűtő szekrényünkön, és amikor leváltják, a festményeket decemberben akkor szerintem újra megyünk.

 

Zárásként azt ajánlom,

hogy ne görcsöljetek rá túl sokat az ajándékozásra, mert ha fontosak neked az emberek, akiknek szánod, biztosan nem fognak azon izgulni, hogy most milyen és mekkora és mennyire a listához illő ajándékot hoztatok, hanem nagyon klisésen meg nagyon nyálasan hangzik, de nekik biztosan az lesz a fontos, hogy te ott leszel életük legfontosabb napján és megosztod velük ezt az örömteli pillanatot.

És most megrendelheted sablonnal is! Kattints a linkre, hogy többet tudj meg erről:

Ajándékba veszem