Hova szervezz családi programot, hogy az minden korosztálynak kellőképpen szórakoztató legyen?

Mindenki számára szuper szórakozást és élményt keresel? Unod a játszóházas programokat és kifejezetten valamilyen aktív családi tevékenységre vágysz?

A 3D Gallery Budapestben az egészen kicsiktől kezdve a nagyszülőkön át mindenki jól érzi magát! Végre egy program, ami generációkon átívelve közelebb hozza az egész családot, hisz közösen részesei lesztek a művészetnek. Alkossátok meg saját 3D-s családi műalkotásotokat. A hely, ahol kötelező fényképezni, pózolni a képekkel. Itt nem szól rád a teremőr, ha kisgyermeked megtapogatja a műalkotásotokat!

"Szuper volt, gyermekeim és a mama is nagyon élvezte" E. Solti

„Mindenkinek ajánlom, kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Nagyon jó kikapcsolódás volt. Érdekes, különleges, aki látta a képeket, csak jókat mondott róla.” Boszormenyine

A 3D Gallery Budapest kiállítása pici babával és totyogóssal is egyaránt élvezetes, fő mottónk, hogy minél kisebb a pici annál több figyelmet fordítunk a családra! Képzett animátorainknak köszönhetően nem okoz gondot lekötni a kicsik figyelmét, ilyenkor a tárlatvezetés időtartama változhat és időben is eltér a nagyobb gyermekes családokétól, hiszen a 2-3 éves gyerkőcök jóval fáradékonyabbak, így a közös képek elkészítésével kezdjük a fotózást!

A 3D Gallery Budapest nem egy szokványos galéria, ahol csend protokoll uralkodik, és nem lehet fényképeket készíteni.

Az interaktív tárlaton a képeket szabadon meg lehet fogni, sőt kifejezetten ajánlatos pózolni a kézzel készített olajfestményekkel! A galériában kötelező fényképeket készíteni, fényképezkedni, így leszel részese a művészetnek.

Korlátlan fényképkészítési lehetőség közül választhatsz, így mindenki megalkothatja saját művészi remekművét! Egyedi képsorozattal térhetsz haza!

Amiért kisgyermekes szülők minket választanak:

- Kreatív családi program – mert nálunk mindenki megtalálja a kedvenc attrakcióját.
- Kötetlen időtöltés bármilyen korosztály számára izgalmas és érdekes kulturális program.

“Igazán értékes, izgalmas családi program. Beleéltük magunkat a szituációkba. Mindenkinek szívesen ajánljuk. Kortól függetlenül..”

- Nem kell szégyenkezni, ha a gyermek jól érzi magát és szaladgál, megfogdossa a képeket, hisz itt az interaktivitás alapkövetelmény.
- Szülőnek is élmény, hisz ki ne szeretné fotózni a saját gyermekét? Ráadásul a családi fotózás alkalmával
- Felér, egy portfólió fotózással- nem kell egy vagyont kiadnod egy családi fotózásra. Ráadásul nem is lesz olyan unalmas, hisz itt a gyerkőc aktívan részt vehet a saját 3D-s fényképe megszerkesztésében.

„Gyerekekkel voltunk és nagyon jó program volt. Nagyon jó képeket készítettünk és a végén profi beállításokkal segítettek a még jobb képek készítésében. Igazán jók lettek.” M.Laszlo

- Biztos, hogy animátorunk segítségével fantasztikus 3D-s képek készülnek a gyerkőcökről, nálunk nem kell unalmas beállításokban hosszú percekig mozdulatlanul pózolni. A 3D Gallery Budapestben a kreativitáson és a spontaneitáson a fő hangsúly!

„Interaktivitása révén szerintem az egyek legkreatívabb kulturális program Budapesten! Kihagyhatatlan kiállítás! „ Gábor N.