Csapatépítés, közel a művészethez

Show all
Bele ne ess

Kútba esett tervek!

Csapatépítő helyszín

 

A 21. század egyik komoly velejárója, hogy sosem látott mértékben kell kollaborálnunk, az együttműködés lett az alapja mindennek. Ebből kifolyólag a munkahelyi osztályok, csoportok egymáshoz való közelebb hozása is jóval fontosabb lett, mint korábban, hisz a kellemes munkahelyi hangulat komoly tényezőként lép fel a sikerességhez vezető esszenciális dolgok listáján.

 

Természetesen a csapatépítés helyszínének kiválasztása is igazán meghatározó. A legcélravezetőbb olyan helyszínt választani, ahol a program nem konfliktusra épül: egy kompetitív játékon alapuló délután- a versengés túlságosan komolyan vétele miatt-gyakran visszafelé sülhet el. 

 

Csapatépítő 3D-ben

 

A budapesti 3D galéria remek alternatívát nyújt e programok lebonyolítására: az élethű hatást keltő festmények kifejezetten interaktív programokhoz igazodnak, hiszen a látogatók képek előtti pózolása teszi azokat teljessé. 

 

A közös pózolás, bohóckodás garantáltan közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat. Mindamellett, hogy szép festmények és nyugodt körülmények között szórakozhatunk, a képek különleges kiegészítésérére feljövő ötletek a munkatársak gondolkodását is közelebb hozza egymáshoz, felismerik egymás kreativitását, értékelhetik a másik egyedi meglátásait, oldódnak gátlásaik, ezen impressziók pedig a munkahelyi kölcsönös tisztelet kiépülésének alapjai lehetnek.

A rengeteg csapatépítős programot szervező vezető közül legyen Ön az , aki mer valami új, különleges és egyedi élményt adni munkatársainak.  

Lánybúcsús fotózás

Lánybúcsús fotózás

 

A könnyen megközelíthető, a Deák Ferenc tértől csupán 3 perc sétára található galéria két csomagot kínál a munkatársak közi kohéziót erősíteni vágyóknak: az alap csomag 1,5-2 órás korlátlan fogózkodási lehetőségű programot kínál, kincskereső játékkal, pezsgővel és közös koccintással, valamint kinyomtatott csoportképpel.

 

Az extra csomag egy órájával megtoldva az alapcsomag minden velejáróját tárlatvezetést, pizzapartyt, vetélkedőt és csapatjátékokat is kínál a látogatóknak. A csapatépítés során különleges figyelmet fordítunk a csapatra, egy munkatársunk kifejezetten csak Önökért tevékenykedik majd az esemény folyamán.

 

Visszajelzések:

 

„Szuper hely jó kis program minden korosztàlynak. Jó a megközelítés,kedves személyzet. Csupa móka kacagàs.”

 

„Nagyon felvillanyozó és érdekes, sok sok időt el lehet tölteni, megmozgatja az ember fantáziájást és legszívesebben körbe-körbe menne újra és újra.”

 

„A Bazilika közelében található 3D Gallery kiváló szórakozási lehetőség minden korosztály számára. Nagyszerű ötletek a fotozáshoz, kiváló munkatársak, akik hozzásegítenek, hogy az élmény maradandó legyen.”

 

További részletekért látogasson el weboldalunkra, amit http://3dgallerybudapest.hu/csapatepito/ érhet el.