Családi ajándék fotózás

Show all
Ajándék fotózás

Élmény az egész családnak.

Nincsen ötleted, hogy mivel lepd meg a családot idén Karácsonyra? Jó lenne mindenkinek valami személyes? Vagy akár egy közös program? Nem bánnád, ha nem kéne mindenki egyesével ajándékot venni?A válaszom: ajándék fotózás!

Eszedbe jutott már az ajándék fotózás?

Most, hogy Budapesten már egy éve megnyílt a 3D galéria, elhozhatod az egész családot ajándékfotózásra és még jól is fogtok szórakozni. Itt nincs szükség arra, hogy 100.000-es költségekbe verd magad és még a gyerekek is élvezni fogják!

A 3D galéria külön jegyet ad a családok számára, itt minél többen vagytok, annál jobban megéri. 300m2-en 30 különféle kép vár Titeket, hogy részeseivé váljatok! Itt nem kell figyelni a kicsikre sem, senki nem várja el, hogy csöndben legyetek, mindenki kedvére fotózhat, és még a festményeket is meg lehet fogni!

Annyi képet készíthettek amennyit csak szeretnétek, itt nincs időkorlát sem. Ha már úgy érzitek elég képet csináltatok, a galéria dolgozói fognak beállítani Titeket és kezdődhet a karácsonyi ajándék fotózás.

Itt biztos, hogy nem átlagos családi képek fognak készülni. A 3D hatású festményeknek köszönhetően, a képek részeivé kell válnotok! Ki ne szeretne szörfözni vagy éppen bankot rabolni? Itt mindezt együtt megtehetitek!

Na nézzük, mi szól még amellett, hogy idén Karácsonyra ajándékfotózással lepd meg az egész családot a 3D galériában!

  1. Ki ne örülne ajándékba egy szép bekeretezett családi képnek?

Ki ne szeretne jó képeket az egész családról? És mikor lehet a legjobb képeket készíteni, ha nem Karácsonykor? Olyankor együtt az egész család, még a Nagyiék és az Unokatesók is rajta lehetnek a képeken.

Ma már minden esetben a telefonunkat használjuk, aminek persze csomó előnye van, na de sajnos hátrányai is. Mikor jutottál el odáig utoljára, hogy kinyomtass egy képet? Persze, tervezgeted, de légy őszinte, sosem jutsz el odáig.

Ki ne szeretne ajándékba egy családi képet, amin mindenki rajta van? Bekeretezed, és egyszerre lehet egy emlék és akár egy szép díszelem is, ugye? A Nagymamáék biztos nagyon boldogok lennének.

  1. Élményt ajándékba!

Amivel sosem lehet melléfogni: élmény ajándék. Nem elég, hogy mindenki kap ajándékba egy bekeretezett családi képet, de ahhoz, hogy a képek elkészüljenek, az egész családra szükség lesz.

Mikor mentetek utoljára együtt nagy családosan valahova? Itt az idő! Mozdítsd ki a Nagyszülőket, Nagynéniket, Nagybácsikat és az Unokatesókat otthonról és menjetek el egy közös ajándék fotózásra.

Csak annyi kell, hogy mindenki hozza a jó kedvét és a legszebb ruháját és már kezdődhet is az ajándékfotózás. Itt minden rajtatok múlik!

  1. Szórakozzatok jól, miközben készülnek a képek!

A 3D galéria, szórakozást nyújt a kicsiknek és nagyoknak is egyaránt. Fényképezkedhettek állatokkal, szörfözhet az egész család, vagy akár bankot is rabolhattok. Itt mindenkire szükség lesz. Tartani kell az ajtót és gyűjteni a pénzt!

Van lehetőség arra, hogy végre képek készüljenek a gyerekekről, úgy hogy ne érezzék nyűgnek. Barátkozhatnak egy tigrissel, vagy akár egy medvét is felbosszanthatnak, neked csak fényképezned kell.

  1. Nyomtatott képek fáradtság nélkül!

Mikor kellőképpen kifáradtatok már csak annyi a dolgotok, hogy kiválasszátok a legjobb képeket, amit ott helyben meg is kaptok kinyomtatva. Választhattok olyan jegyet is, amiben akár 10 darab nyomtatott képet vihettek haza, hogy mindenki jusson.

Az egyetlen dolgotok, hogy az ajándék fotózásból tárgyi ajándék legye, hogy beteszitek egy képkeretbe és már mehet is a Nagyinak a fa alá. Ugye milyen egyszerű?

  1. Családi fotók kicsit másképp

Abban biztos lehetsz, hogy az itt készült képek nem lesznek átlagosak, sem unalmasak. Az egész család együtt szórakozik, kell ennél több? Ami garantált, hogy erre a képre jó lesz ránézni.

Ajándék fotózás

Móka és kacagás a 3D Gallery Budapestben.

Végül nézzük mit érdemes még tudni a 3D galériáról.

 A galéria a Belváros szívében található, a Bazilika mögött és egész évben minden nap reggeltől estig várja látogatóit. Ha máskor nincs együtt a család csak Karácsonykor, akkor sincs semmi baj, a galéria Karácsonykor is nyitva tart, hogy lehetőséget adjon egy ajándék fotózásra. Már csak rajtad múlik, hogy idén Karácsonykor mivel leped meg a családot.