Céges családi nap a 3D Galériával

Show all
kitelepüles 3D Gallery

Kitelepülés sátor

Egy nemzetközi nagyvállalat, magyarországi csoportjának felkérésére, a cégük 2018-as céges családi napján jártunk idén júniusban.

 

Indulás céges családi napra

 

Az indulás nekünk innen Budapestről kissé korai volt, mivel a céges családi nap 10 órától kezdődött Cegléden. Ennek köszönhetőn mi már 2 órával a kezdés előtt, 8 órakor már Cegléden sürögtünk-forogtunk. A 3D Gallery Budapest ugye a belváros kellős közepén található, a Bajcsy-Zsilinszky út 17-es szám alatt, így az út körülbelül másfél órát vett igénybe.

 

Érkezés

Fél 8-kor értünk Ceglédre, ahol kis keresés után meg is találtuk úti célunkat a Ceglédi kalandparkot, ahol a céges családi napot tartották. Szerencsére az idő csodás volt, ragyogó napsütés fogadott minket már kora reggel, így nem kellett aggódnia sem a szervezőknek, sem nekünk. Természetesen a programok nagy része kültéri volt, ezért is választották a kalandparkot helyszínűl.

Nagyon sokféle program várta a résztvevőket, a családoknak volt lehetőségük a kalandpark különböző pályáit is kipróbálni, a gyerekek játszhattak a hatalmas felfújható váron, lehetett az emberi csocsózni is és természetesen éhesen sem maradt senki. Sőt, a délután során még híres bicikli show-t is láthattak a családok.

A mi 3D-s képeink, központi helyen a regisztrációs pult mellett, egy hatalmas sátorban kaptak helyett. Ezúttal velünk volt a dinós, a parlamentes és az angyalszárnyas attrakciónk is. Kis rendezkedés után mindennek megtaláltuk a tökéletes helyet, és 10 órakor már jöttek is az első családok. Viszonylag nagy céges családi napról volt szó, mivel több száz fő érkezését vártuk izgatottan.

 

Siker a céges rendezvényen

 

A 3D Gallery Budapest standja már a kezdetektől igen nagy sikert aratott, mind a gyerekek mind pedig a felnőttek körében. Kezdetben a gyerekek félénken közelítettek a képekhez és pislogtak Anyu felé, hogy ugyan szabad-e ezt nekik. Miután mosolyogva elmondtuk nekik, hogy szabad fotózkodni a képekkel, sőt még meg is foghatják őket, egyből felbátorodtak és boldogan vigyorogtak a kameránkba.

A gyerekek nagyon szívesen a pózoltak nekünk, a szülők közül egy-kettőt győzködni kellett, hogy a gyerkőcök mellé ők is beálljanak, de a végére mindenki remekül szórakozott.

angyali üdvözlet

Angyali üdvözlet a 3D Gallery-vel!

Annyira belelendültek a fényképezkedésbe, hogy voltak sokan, akik később barátaikkal is visszajöttek hozzánk. Sokan pedig egyenesen minket kerestek, mert már látták barátaik kezében a korábban általunk nyomtatott képeket.

Önmagában a fotózás is jó móka volt, de mikor ez emberek megtudták, hogy a kedvenc képüket helyben ki is nyomtatjuk nagyon boldogok voltak. A 21. ki ne örülne egy-egy nyomtatott képnek, amit egyből ki is lehet tenni otthon, vagy akár oda lehet adni a Nagyinak ajándékba.

Sajnálatos módon kora délután elkapott minket egy kisebb zivatar, de különösebben nem zavartatta magát senki.

Az attrakciók biztonságban voltak a sátor védelme alatt, mi pedig nem vagyunk cukorból, ahogy a bemondó is fogalmazott. Sőt azt kell, hogy mondjam jól is esett a kis felfrissülés mindenki számára.

Egészen 4 óráig a céges családi nap végéig folyamatosan jöttek hozzánk a családok és sorban álltak, hogy róluk is készülhessen egy-egy vicces kép. Mi nagyon élveztük a fotózást, az emberek nagyon kedvesek és nyitottak voltak.

Sok család számára a 3D Gallery Budapest standja nyújtotta a legjobb programot a céges családi napon, nagyon élvezték, hogy a szórakozás mellett a képeket haza is vihetik magukkal és a többit is megkapják majd levélben. Még 4 órakor is töretlenül érkeztek hozzánk emberek, de sajnos a céges családi nap a végéhez ért.

Amint a szervezők elbúcsúztak a családoktól mi is neki láttunk a pakolásnak. A szervezők részéről is csupa pozitív értékelést kaptunk, a rendezvény vége felé ők is beálltak egy-egy kép erejéig a festményeink elé. Sok pozitív élménnyel indultunk útnak Budapestre és ha minden igaz nem ez volt az utolsó céges rendezvény ahol ezen cég dolgozóit mi is szórakoztathattuk.

Érdekel egy ilyen szuper kitelepülés a rendezvényedre? 🙂 Kattints a linkre:

http://3dgallerybudapest.hu/3d-kitelepules/kitelepules-ceges-rendezvenyre/