Te is utálod a személytelen eljegyzési ajándékokat?
Ha idén biztosra akarsz menni, ajándékozz 3D-s élményt eljegyzésre!


Ha frusztrál, hogy még nem vettél eljegyzési ajándékot és ötleted sincs, hogy oldod meg a nagybevásárlást? Ha fogalmad sincs, kinek mi legyen az eljegyzési ajándéka? Netán legutóbb sem aratott osztatlan sikert a meglepetésed, pedig órákat agyaltál rajta és álltál sorba?

Idén légy TE is újító és lepd meg szeretteid a legmenőbb ajándékkal!
Ajándékozz belépőt eljegyzés alkalmából a 3D Gallery Budapestbe!

Ha el sem tudod képzelni, hogyan festhetnéd meg a híres Mona Lisa-t? Ha szívesen bújnátok angyalbőrbe egy fénykép erejéig?
Légy részese egy Van Gogh festménynek, menekülj el az óriáskígyók fogságából és örökítsd meg az élményt saját fényképezőgépeddel vagy okos telefonoddal!

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képekkel interakcióba lépj, használd a kiegészítőket, na meg a fantáziádat! Hiszen itt csak a képzeleted, és a telefonod tárhelye szabhat határt, hogy milyen 3D-s attrakciót alkotsz a festményekből!

A 3D Gallery belépő a legegyedibb ajándék, azoknak, akik szeretnek fotózni, fotózkodni, nyitottak a művészetek iránt, szívesen próbálnak ki új dolgokat, kreatívak és szeretnek élményekben gazdag programokra járni, szórakozni!

Miért jó eljegyzési ajándék?

Kreatív

Egyedi

Élményközpontú

Interaktív

Felejthetetlen

Nagyon jól éreztük magunkat, különösen jó volt a dolgozók hozzáállása, bár sokszor ezer fele kellett szakadniuk, de még akkor is mosolyogva végezték munkájukat! Nagyon köszönjük a segítséget és a gyors képküldést! - Noémi C.


Hogy idén a TE ajándékodról beszéljenek még az év közepén is, ha a fotókat vagy közösségi postokat visszanézik! Az élmény adott, a 3D-s fénykép örök emlék marad!

Minden korosztály számára nagyszerű, ötletes és egyedi ajándék!
Érdekes és hasznos időtöltés, hisz galériába járni még mindig érték!

Élvezd az online vásárlás nyújtotta előnyöket és vásárold meg a belépőket kényelmesen. Informálódj jegytípusainkról itt a honlapunkon!