A legjobb karácsonyi ajándék

Karácsony közeledtével lassanként beindul az ajándékvásárlási láz. Én már nagyon korán el szoktam kezdeni a készülődést, mivel nagyon szeretek karácsonyi ajándékot adni, és minden családtagomnak és barátomnak a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretném átadni.

Karácsonyi ajándék keresés

Nehéz dolgom van, mivel vannak barátaim, akik a legkisebb, értelmetlen kacatot is képesek csillogó szemmel, ragyogó arccal kicsomagolni, ám egyes családtagjaim csak a hasznos, igazán értelmes karácsonyi ajándékoknak tudnak igazán örülni.

Nagyon fontos számomra, hogy mindenki a megfelelő karácsonyi ajándékot kapja, és senki ne érezze úgy, hogy az ő karácsonyi ajándéka kevesebb, olcsóbb, vagy kevésbé személyes, mint a többiek karácsonyi ajándékai.

Az előző évek során a családomban mindenkinek megvettem az összes hasznos ajándékot, amire vágyott, a kishúgom megkapta tőlem az összes karácsonyi ajándékot, amire valaha vágyott, megvettem neki a hajgöndörítőt, a gyöngyfűző készletet, és tavaly egy kuponfüzetet is beszereztem, hogy olcsóbban vehessen meg egy áhított cipőt. Az öcsémnek bevásároltam kedvenc édességeiből, legutóbbi karácsonyi ajándéka pedig egy teljes, hiánytalan képregény gyűjtemény volt.

Mivel édesapám már megkapta a kívánt sakk-készletet, édesanyám pedig kedvenc könyveit, semmi ötletem nem maradt, hogy milyen karácsonyi ajándékot adjak nekik. A barátaim tavalyi karácsonyi ajándékát sem volt könnyű felülmúlni, mivel egy egész mézeskalácsházat kaptak tőlem, amelybe elkészítettem saját miniatűr mézeskalács-másaikat.

Idén tehát nagy fába vágtam a fejszém a karácsonyi ajándékokkal. Ebben az évben is szerettem volna megtartani a szokást, hogy senkinek sem adok szokványos karácsonyi ajándékot. Hosszas gondolkozás után arra jutottam, hogy ebben az évben csak belépőjegyeket adok majd karácsonyi ajándékként. Innentől már nem is volt olyan nehéz dolgom a bevásárlással.

Összeírtam, melyik családtagom milyen előadásokat, programokat, koncerteket szeret, aztán nekiláttam a karácsonyi ajándékok utáni kutatásnak. Legelőször a szüleimnek vettem jegyet egy színielőadásra, amit rég óta szeretnének megnézni. Szerencsém volt, mert annak ellenére, hogy már többnyire elfogytak a jegyek, még éppen egy jó helyre tudtam nekik helyet foglalni. A nagyanyám és a kisöcsém kedvenc szórakozása a filmnézés, nekik mozijegyet vettem, a húgom karácsonyi ajándéka pedig két cirkuszjegy lett, hogy egy barátnőjét is magával tudja vinni az előadásra. A barátaim karácsonyi ajándéka ismét okozott egy kis fejtörést. Az internetet böngészve számtalan kiállítást és koncertet találtam, de egyik sem volt tökéletes, mivel a barátaim egy része már látta ezeket, vagy nem szereti túlságosan az említett zenekarokat…

Legjobb karácsonyi ajándék

Már majdnem kétségbe estem, hogy nem tudok majd megfelelő karácsonyi ajándékot beszerezni, amikor észrevettem a budapesti 3D Gallery hirdetését. Rögtön feltűnt, hogy ez nem egy szokványos galéria, és amint egyre többet olvastam róla, egyre jobban tetszett. Megtaláltam a tökéletes karácsonyi ajándékot! Ebben a galériában ugyanis nem csupán a művészet megcsodálása a látogatók feladata – a művészet részesévé kell válni!

hógömb

Óriási hógömb a 3D Galériában.

A kiállítótér falait befejezetlen festmények borítják, amelyeket háttérként, a képekbe teljesen belehelyezkedve lehet felhasználni saját képeink elkészítéséhez. Rengeteg, különböző témájú festmény van, és annyi képet készíthetünk, amennyit csak akarunk, s ha ez még nem lenne elég, a galéria munkatársai, profi fényképészek plusz költség nélkül vállalják csoportok fotózását is. Ezeket a képeket e-mailen továbbítják a látogatóknak, a legjobbakat pedig kinyomtatva, vagy hűtőmágnesként is haza lehet vinni.

A visszajelzéseket olvasva egyre biztosabb lettem abban, hogy ez a hely igazán nekem és a barátaimnak lett kitalálva. Ráadásképp közel van kedvenc törzshelyünkhöz, a Deák térhez, szóval mindenki számára könnyen megközelíthető, ez megkönnyíti a szervezést. Ennél jobb karácsonyi ajándékot nem is találhattam volna! Már meg is vettem a jegyeket online, és alig várom, hogy leleplezhessem a meglepetést!

A linkre kattintva, itt akár választhatsz egy szép sablont is az online rendelt 3D Gallery  jegyhez, és még egy személyes üzenettel is személyre szabhatod!——>

http://3dgallerybudapest.hu/ajandekba-veszem/

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.