Így kerültem ki karácsonykor a Plázában vásárlást!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sosem tudok karácsonyi ajándékot választani a szüleimnek!

Először is már októberben elkezdek pánikolni rajta, hogy mit vegyek nekik, aztán kettőt pislogok és itt a december és még mindig nem vettem semmit. Aztán már úgy is mindegy hangulatban, veszek anyukámnak egy sálat, apukámnak meg egy üveg bort.

Nem nagy szám igaz? Sosem mondják mit szeretnének, karácsonyi ajándékba és így elég nehéz választani nekik. Jaj kislányom, ne ránk költsd a pénzedet.

Én akkor is szeretnék nekik valami szép karácsonyi ajándékot venni a drága szüleimnek. Én is tudom, hogy kreatívabbnak kell lennem, hiszen nagyon szeretem őket!

Nagyon aranyosak mindig örülnek neki, de idén, valami tényleg különleges karácsonyi ajándékot szeretnék a szüleimnek!

Most hogy már nem csak anyukám, de apukám is nyugdíjba ment, újra elkezdtek utazgatni, meg új dolgokat kipróbálni, most hogy van idejük rá.

Olyan karácsonyi ajándékot szeretnék a szüleimnek, ami kimozdítja őket egy kicsit a komfort zónájukból!

Egy karácsonyi élményajándékot!

Egy kedves barátom mesélt nekem a Budapesti 3D Galériáról. A belvárosban van a Bazilika mögött, és én még nem is hallottam róla.

Mesélte, hogy oda vitte a szüleit harmincadik házassági évfordulójukra, a 3D Galériának nagyon jó atmoszférája volt, tele volt nevetgélő emberekkel, párokkal, több gyerekes családokkal. Mesélte, hogy az ott dolgozók nagyon kedvesek, és segítőkészek!

Ez egy interaktív kiállítás, ahol olajfestmények vannak, és mind 3D hatású, és hogy az a lényeg, hogy fotókat kellett készíteniük a képekkel, és nekik kellett kiegészíteniük a festményeket, a művészet részévé kellett válniuk!

Aztán a kedves ott dolgozók is mentek velük egy kört a 3 teremből és több mint 30 festményből álló Galériában, és profi képeket csináltak róluk! Így nem csak olyan képeket vittek haza, amiket egymásról csináltak, hanem olyan képeik is lettek amin mindenki rajta volt. Negyven különböző képet csináltak róluk a 3D Galéria dolgozói.

Amiből mindenki kiválaszthatott egyet és azt ki is nyomtatták nekik szép fotó papírra és minden képet amit ők készítettek, el is küldték nekik e-mailban.

Mesélte, hogy ő is és a szülei is nagyon jól érezték magukat, még egy kincskeresős játékot is játszottak a Galériában. Azt mondta rég látta ilyen önfeledtnek utoljára a szüleit!

Ahogy elmesélte a barátom ezt a történet, rögtön tudtam, hogy ez kell nekem is, vagyis ezt az ajándékot fogom megvenni a szüleimnek karácsonyra!

Ugyan még csak Október van, de idén tutira akartam menni, és másnap be is mentem a 3D Galériába, láttam, hogy neten is lehet jegyeket rendelni, de ezt a saját szememmel akartam látni!

A Szent István tér felé vettem az utamat, és noha már hűvös van azért elnyaltam egy jó fagyit a Rózsa fagyizóban a Bazilika mellett. Nagyon szeretem azt a fagyizót, olyanra csinálják meg a fagyit, hogy úgy néz ki mint egy rózsa, és nagyon sok féle fincsi íz közül lehet választani.

Aztán betértem a 3D Galériába, ami egyből ott van a Bazilika mögött. A kedves ott dolgozók is elmesélték nekem, hogy mit is tartalmaz a jegy ár. Nem bírtam ki, magamnak is vettem egy jegyet, hogy meglepibe karácsonyi ajándéknak én is elkísérem majd a szüleimet. Annyira magával ragadott a hely kedves szellemisége. Nagyon kíváncsi lettem, hogy milyen festmények vannak még a hátsó termekben, amit a bejáratnál nem lehet látni.

Eddig minden évben nagyon hamar eltelt ez az időszak, hogy pánikoltam, hogy még nem vettem semmilyen karácsonyi ajándékot a szüleimnek, de most hogy megvan az ajándék, és én is nagyon izgatott vagyok, hogy menjünk már, mos valahogy sehogy sem akar haladni az idő!

Majd elmesélem nektek, hogy mi lesz a story vége, hiszen már nagyon várom, hogy megosszam az ott készült képeket, rólam és a szüleimről. Nem is tudom, hogy mikor készült utoljára közös kép rólunk, főleg nem ilyen szupernek ígérkező.

Tuti, hogy a nekik is nagyon fog tetszeni!

Ez lesz a szüleimnek a legjobb karácsonyi ajándéka idén!

Kattints ide és használd a “karácsony10” kuponkódot és vásárolj jegyeket 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.