Akarod tudni mivel nyűgöztem le a barátnőmet?

Miért a 3D Galériát választottam a szokásos randi helyszínek helyett?

Az az igazság, hogy a klasszikus randi programokat soha nem kedveltem mert vagy túlzottan személytelenek vagy preferencia függőek vagy csak szimplán nem optimálisak.

Egy moziban például úgy is a filmre fogok koncentrálni meg csöndben kell(ene) maradni.

Egy étteremben pedig mindketten arra fogunk ügyelni, hogy illedelmes módon az etikettnek abszolút megfelelve együnk és viselkedjünk amellett, hogy a legfinomabb és a nem túl drága ételek jelentős részét nehéz vagy nem élvezetes szépen enni, és ez csak szorongáshoz vezet és visszafogja a felek kibontakozását.

A séta a parkban, erdőben, szép helyen talán még a legjobb verziója a standard programoknak de még itt is felmerül a probléma, hogy a nehezebben megnyíló személyiségek, a mély vízben fogják magukat érezni.

Persze ez az én szubjektív véleményem.

A 3D Galériát azért találtam meglepően jó randi helyszínnek mert éppen annyira lök ki a komfort zónádból, hogy egy kicsit jobban megismerkedjen a két fél egymással egy abszolút szórakoztató egyedi programmal amire biztos emlékezni fogtok a sok átlagos randi emlékből kiemelkedve.

Aki nem ismeri a 3D Galéria koncepcióját annak elmondom, hogy 30 festményről van szó amibe bele lehet illeszkedni különféle instagramhoz illő képeket generálva. Általában egy galériában tilos fényképezni de itt ez a lényeg!

Először egymásról csináltok képeket majd a tárlatvezetők csinálnak rólatok képeket amiből kettőt ki is nyomtatnak a végén ezzel kvázi vicces interakciókat kierőltetve ami átlagon felüli gyorsasággal kovácsolt engem össze a barátnőmmel.

Egy röpke óra alatt simán levetkőztük ezt a kezdeti görcsöt ami túl sok randi helyszínhez kötődik.

Rögtön arra szintre jutottunk el ami inkább az ötödik hatodik randinál szokott kialakulni. Egy ilyen kezdet után sokkal jobban passzol már a mozi meg a vacsi az ismerkedési szintünkhöz mintha rögtön ezzel kezdtük volna.

A 3D Galériában betettek minket olyan képi helyzetekbe ami után a hamburger szépen való elfogyasztására nem kellett már erősen koncentrálni.

Ami viszont talán a legerősebb aspektusa a 3D Galériának mint kezdő randi helyszín az az, hogy rögtön egy speciális emlékkel kezdtek ami még dokumentálva is van, így nehéz lesz megfeledkezni róla.

Szóval ha a speciális hölgynél ki szeretnél tűnni a kreativitásoddal egy egyedi randi helyszínnel a többi tucat mozis park sétálós éttermes pasi közül akkor fogadd meg az én ajánlatomat és vidd el őt a 3D galériába!